carvertical VIN

Top scoli de soferi Teleorman 2015

img
Home / Scoala de soferi Teleorman / Top scoli de soferi Teleorman 2015
/
/
975 Views

Scolile de soferi din judetul Teleorman au realizat in anul 2015 in medie o rata de promovabilitate de peste 40%.

In Teleorman exista o varietate de scoli de soferi, astfel, viitorii posesori de permise pot alege intre scoli de soferi mici, medii sau chiar scoli de soferi care pregatesc peste 1000 de elevi anual.

Un factor deosebit de important in alegerea scolii de soferi este rata de promovabilitate. Aceasta rata dezvaluie anumite caracteristici ale scolii cum ar fi: profesionalismul, nivelul de implicare al instructorilor dar si atentia pe care acestia o acorda fiecarui cursant in parte.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Teleorman in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Auto Save SRL

  • Adresa: Jud. Teleorman, Loc. Tiganesti

Scoala de soferi Auto Save SRL a realizat un procent de promovabilitate de 46,64% in anul 2015 si astfel se pastreaza la conducerea clasamentului, unde s-a aflat si in anul 2014 in acest top. Cei 15 instructori care activeaza in cadrul aceste scoli de soferi au pregatit in anul 2015 un numar de 283 de elevi, dintre care 132 au fost declarati admisi la examenul oficial. Dintre instructorii scolii s-au facut remarcati Nicolae Ovidiu Dan si Save Nelu.

Instructorul Nicolae Ovidiu Dan a pregatit 41 de elevi, iar 28 au promovat examenul rezultand astfel un procent de promovabilitate de 68,29% si ocuparea locului intai in topul celor mai buni trei instructori din judetul Teleorman.

Instructorul Save Nelu a pregatit 86 de cursanti, 54 au fost declarati admisi rezultand un procent de promovabilitate de 62,79% si ocuparea ultimului loc in topul celor mai buni trei instructori din judetul Teleorman.

2. Scoala de soferi Maldaeanu SRL

  • Adresa: Jud. Teleorman, Loc. Bogdana

Anul 2015 a insemnat o evolutie constanta pentru scoala de soferi Maldaeanu SRL. la fel ca si in anul 2014 aceasta scoala de soferi ocupa locul doi in acest top. Cu un total de 1253 de cursanti pregatiti, 561 au trecut examenul oficial cu brio, respectiv un procent de promovabilitate de 45,43%.

In cadrul scolii isi desfasoara activitatea un numar de 26 de instructori. Dintre acestia s-a facut remarcat Maldaeanu Marian Manel care a pregatit 98 de elevi, 63 au promovat examenul final pentru un procent de promovabilitate de 64,29% si locul doi in topul celor mai buni trei instructori din judetul Teleorman.

3. Scoala de soferi Auto Sam SRL

  • Adresa: Str. Florilor 32 Jud. Teleorman, Loc. Videle

Scoala de soferi Auto Sam SRL a inregistrat in anul 2015 o rata de promovabilitate de 41,13%. Cei 15 instructori care isi desfasoara activitatea in cadrul acestei scoli de soferi au pregatit in decursul anului 2015 un numar de 406 elevi dintre care 167 au trecut examenul cu brio. Din cei 15 instructori niciunul nu a avut o rata de promovabilitate suficient de mare incat sa intre in topul celor mai buni trei instructori din judetul Teleorman.

Aboneaza-te la Newsletter

Nume (necesar)

Email (necesar)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *