carvertical VIN

Top scoli de soferi Teleorman 2014

img
Home / Scoala de soferi Teleorman / Top scoli de soferi Teleorman 2014
/
/
867 Views

Scolile de soferi de top din Teleorman sunt in general scoli de soferi care se inscriu in acelasi nivel de performanta observat la nivel national, cu procente de promovabilitate a cursantilor de peste 45% insa pana in 50%. Aceste procente modeste inseamna ca fiecare doritor de permis in parte trebuie sa fie cu atat mai dedicat si cu atat mai dispus sa trateze perioada de pregatire cu maximul de seriozitate astfel incat sa poata obtine permisul de conducere inca de la prima incercare.

In judetul Teleorman, viitorii soferi amatori si profesionisti pot alege intre un numar de scoli de top diferite ca dimensiuni si numar de instructori, de la scoli mici, la scoli de dimensiuni medii si chiar scoli cu aproape 1000 de cursanti anual.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Teleorman in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Auto Save SRL

  • Str Dunarii, Bl 402, Ap3, parter, Alexandria, judetul Teleorman

Scoala de soferi Auto Save din judetul Teleorman ofera cursuri pentru dobandirea categoriilor de permis A, B, C, CE si D intr-un pachet de servicii de calitate superioare care a reusit sa ii garanteze un loc pe lista celor mai performante scoli de soferi din aceasta zona a tarii.

Parcul auto este modern, excelent intretinut si format din autovehicule perfect potrivite pentru soferii incepatori, respectiv autoturisme Renault Megane, Fluence, Clio, Peugeot 206, Opel, VW, Dacia Logan si Dacia Sandero, motociclete Yamaha, Kawasaki si First Bike, Camion Scania cu remorca, autobuz Volvo.

In anul 2014, scoala de soferi Auto Save SRL a pregatit 391 de cursanti dintre care 193 au reusit sa obtina permisul de conducere, un procent de 49.36 %, cel mai bun din judet. Din colectivul de 14 instructori ai scolii, Save Nelu detine recordul cu cel mai un procent de promovabilitate nu doar dintre colegii sai, ci dintre toti instructorii scolilor de top din acest judet, respectiv 69%, cu 100 de elevi si 69 declarati admisi.

2. Scoala de soferi Maldaeanu SRL

  • Str Libertatii, nr 50, judetul Teleorman

Scoala de soferi Maldeanu ofera cursuri pentru categoriile de permis A1, A, B, C, CE, D si DE punand la dispozitia cursantilor un parc auto modern si un colectiv de instructori si profesori de legislatie cu vasta experienta in domeniu.

Salile de cursuri sunt dotate dupa cele mai inalte standarde, cu aparatura si software-uri moderne pentru simularea examenului teoretic, iar instructorii se dedica pregatirii cursantilor astfel incat acestia sa obtina cele mai bune procente de promovabilitate.

Din cei 976 de elevi pregatiti de aceasta scoala de soferi in 2014, 445 au fost declarati admisi la examenul auto, un procent de 45.59%, al doilea printre scolile de soferi din judet. Dintre cei 22 de instructori, Slabescu Nicolae se afla in top in ceea ce priveste performanta cu un procent de promovabilitate de 6.52%, respectiv 31 de cursanti dintre care 20 admisi.

3. Scoala de soferi Arxy Roxval SRL

Scoala de soferi Axy Roxval SRL din judetul Teleorman este scoala cu cel mai mic numar de cursanti dintre scolile de top ca performanta pe anul 2014. Pe tot parcursul anului, aceasta scoala de soferi a pregatit un numar de 42 de elevi dintre care 19 au reusit sa obtina permisul de conducere, respectiv 45.24%.

Aflata pe locul 3 in topul celor mai performante scoli din judet, scoala de soferi Arxy Roxval are un colectiv de 7 instructori dintre care Petrescu Valentin se face remarcat cu cea mai buna rata de promovabilitate, 54.17%, 24 de cursanti dintre care 13 declarati admisi.

Vezi aici mai multe scoli de soferi Teleorman.

Aboneaza-te la Newsletter

Nume (necesar)

Email (necesar)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *