Top scoli de soferi Prahova 2015

img
Home / Scoala de soferi Prahova / Top scoli de soferi Prahova 2015
/
22 Views

Conform statisticilor, in judetul Prahova media ratei de promovabilitate a scolilor de soferi este de peste 55%.

Acesta este un avantaj de care se bucura toti doritorii de permise din judet care au acces la servicii competitive, peste media la nivel de tara.

Unul dintre cele mai importante criterii care influenteaza alegerea unei scoli de soferi buna este procentul de promovabilitate. Acest procent informeaza viitorii soferi care este nivelul de profesionalism, implicare, dar si care sunt rezultatele instructorilor auto si colectivului scolii de soferi in relatiile cu viitorii posesori de permise.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Prahova in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Bialis SRL

  • Adresa: Str Radulescu I.H, 9 A, Campina, Prahova

Ca si in anul 2014, scoala de soferi Bialis SRL ocupa primul loc in acest top. Cu o rata de promovabilitate de 70,08% si 127 de cursanti pregatiti dintre care 89 au trecut examenul cu brio, aceasta scoala de soferi arata un nivel de seriozitate si profesionalism ridicat. In cadrul scolii profeseaza 4 instructori, dintre care nici unul nu a avut un procent de promovabilitate suficient de mare pentru a intra in topul celor mai buni trei instructori din judetul Prahova.

2. Scoala de soferi Pavel Zaganescu

In anul 2015 scoala de soferi Pavel Zaganescu a avut in pregatire 71 de elevi, 45 au trecut examenul oficial din prima incercare, rezulta un procent de promovabilitate de 63,38%. In cadrul acestei scoli de soferi isi desfasoara activitatea un numar de 5 instructori. Din acestia nici unul nu a avut o rata de promovabilitate suficient de mare incat sa acceseze un loc in topul celor mai buni trei instructori din judet.

3. Scoala de soferi Bon Voyage Com SRL

  • Adresa: Str Vasile Alecsandri Nr 2A, Ploiesti, judetul Prahova

Prestatia scolii de soferi Bon Voyage Com SRL a fost una constanta in anul 2015, aceasta mentinandu-se pe locul 3 in top cu o rata de promovabilitate de 59,89%. Pe parcursul anului 2015 cei 11 instructori impreuna cu colectivul scolii au pregatit un total de 571 elevi, dintre care 342 au fost declarati admisi la examenul oficial. Din cei 11 instructori s-a facut remarcat Neacsu Iulian care a ocupat ultimul loc in topul celor mai buni trei instructori din Prahova cu o rata de promovabilitate de 85,71%. Instructorul a pregatit pe parcursul anului trecut un numar de 42 de elevi, 36 dintre ei au fost declarati admisi.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *