Top scoli de soferi Prahova 2014

img
Home / Scoala de soferi Prahova / Top scoli de soferi Prahova 2014
/
18 Views

Doritorii de permis de conducere din judetul Prahova au sanse de a putea alege dintre o serie de scoli de soferi cu rate de promovabilitate mult peste media pe tara care se apropie de procentele la care ar fi normal ca viitorii soferi sa se astepte de la scoli de top.

Procentul de promovabilitate al unei scoli de soferi este cel mai important criteriu de selectie pentru viitorii soferi care doresc sa fie convinsi ca platesc pentru servicii de calitate. Rata de promovabilitate este rezultatul direct al profesionalismului, seriozitatii, calitatii parcului auto si dotarii corespunzatoare a salilor de curs, de aceea este un criteriu extrem de important in clasarea scolilor de soferi din fiecare judet in parte.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Prahova in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Bialis SRL

  • Str Radulescu I.H, 9 A, Campina, Prahova

Scoala de soferi Bialis din Campina, judetul Prahova pentru categoriile A, A1, B, B2, B automat, B persoane cu handicap, C, CE si D este una din scolile de top care ofera servicii complete si se face remarcata printr-un parc auto modern si cat se poate de divers cu automobile Mercedes Benz, camioane Man, autobuz Dennis-javelin Linner si motociclete First Bike.

In anul 2014, scoala de soferi Bialis SRL a pregatit un numar de 141 de soferi, dintre care 100 au fost declarati admisi in urma sustinerii examenului, inregistrand cel mai bun procent de promovabilitate din judet si unul dintre cele mai bune la nivel national, respectiv 70.92%. Dintre cei 7 instructori ai scolii Tiugan Dragos Tiberiu detine recordul ca procent de promovabilitate cu 82.35%, 68 de cursanti dintre care 56 declarati admisi.

2. Scoala de soferi Neltrans SRL

  • Str Stanjeneilor, nr 16, Sinaia, judetul Prahova

Scoala de soferi Neltrans din Sinaia, judetul Prahova este cea mai mica scoala de soferi de top din zona, dar reuseste sa se claseze pe locul 2 ca procent de promovabilitate, cu mult peste media pe tara.

Colectivul mic insa dedicat, profesionalismul si seriozitatea permit acestei scoli sa se mentina in topul celor mai performante scoli pentru soferi din judetul Prahova cu 70 de elevi in 2014 dintre care 67.14%, respectiv 47 declarati admisi in urma sustinerii examenului pentru permis. Dintre cei 2 instructori ai scolii, Gagenel Mihail s-a ocupat de marea majoritate a cursantilor, pregatind 69 din cei 70, cu 46 de admisi, respectiv un procent de 66.67%.

3. Scoala de soferi Bon Voyage Com SRL

  • Str Vasile Alecsandri Nr 2A, Ploiesti, judetul Prahova

Scoala de soferi Bon Voyage Com din Ploiesti, judetul Prahova ofera un pachet complet de servicii pentru categoriile de permis A, A1, B, C, CE si D cu un excelent procent de promovabilitate care este singura recomandare de care o scoala de soferi are cu adevarat nevoie.

Personalul calificat este pe deplin dedicat pregatirii cursantilor astfel incat acestia sa aiba cele mai mari sanse de promovare a examenului. Scoala de soferi Bon Voyage efectueaza inclusiv ore cu masina clientului pentru cei care au deja permis de conducere si doresc sa exerseze, este amplasata intr-o zona centrala, pune la dispozitia cursantilor materialele didactice si suportul de curs necesare. Plata se poate face in rate iar elevii si studentii beneficiaza de reduceri.

In anul 2014, Bon Voyage Com SRL a pregatit 619 elevi, dintre care 399 au fost declarati admisi la examen, un procent excelent pentru o scoala de dimensiuni medii, respectiv 64.46%. Din colectivul de 11 instructori auto, Ivan Daniel Camil este cel cu cel mai bun procent de promovabilitate 84.78%, 46 de elevi dintre care 39 admisi.

Vezi aici mai multe scoli de soferi Prahova

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *