carvertical VIN

Top scoli de soferi Iasi 2014

img
Home / Scoala de soferi Iasi / Top scoli de soferi Iasi 2014
/
/
838 Views

Judetul Iasi se numara printre judetele din tara care au reusit un record negativ in anul 2014, respectiv o rata de promovabilitate de sub 30%.

In judetul Iasi rata de promovabilitate extrem de scazuta este o problema atat pentru scolile de soferi care in cazul in care se implementeaza initiativa conform careia scolile de soferi cu rata de promovabilitate sub 40% isi pot pierde licenta, cat si pentru doritorii de permis care se gasesc in dificultate atunci cand doresc sa aleaga cea mai buna scoala de soferi pentru cele mai mari sanse de promovare a examenului.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Iasi in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Viovas SRL

  • Sos Nationala 194, Zona Podu-Ros, judet Iasi

Scoala de soferi cu peste 10 de experienta, Viovas din judetul Iasi ofera servicii pentru categoriile A, B, C si D cu un parc auto divers, perfect pentru toate tipurile de cursanti si toate preferintele. Instructorii acestei scoli de soferi asteapta cursantii cu autoturisme Ford Fiesta, Renault Clio, Opel, Dacia Logan, Volkswagen Golf sau Matiz, cu motoare atat pe motorina cat si pe benzina si inclusiv un autoturism cu cutie automata. Preturile practicate difera in functie de categoria de permis, dar si de tipul de masina aleasa de catre cursant.

Aceasta este scoala de soferi ce detine recordul in judet atat ca numar de cursanti pe 2014, respectiv 998 dintre care 384 declarati admisi, cat si ca procent de promovabilitate, 38.48%, cu peste 15% mai mare decat rata medie pe judet in acelasi an. Dintre cei 16 instructori, Filip Raini se face remarcat cu 133 de cursanti dintre care 83 au obtinut permisul, respectiv 62.41%.

2. Scoala de soferi Euroschool SRL

Scoala de soferi Euroschool SRL se afla in topul scolilor de soferi din judet insa procentul de promovabilitate pastreaza tendinta observata la nivelul intregii zone pentru anul 2014. Ratele de promovabilitate mici inseamna ca este cu atat mai important ca scolile de soferi sa se dedice perfectionarii, iar Euroschool SRL reuseste sa ofere servicii competitive, fata de nivelul de pregatire din judet.

Cu un colectiv de 2 instructori auto dedicati cresterii ratei de promovabilitate, aceasta scoala de soferi se claseaza pe locul 2 in judet, cu 37.35%, din 83 de cursanti pregatiti, 31 declarati admisi. Mardare Ioan Cristian se face remarcat cu o rata de promovabilitate cu mult peste media ce inregistreaza un record negativ in judet in 2014, respectiv 7 cursanti pregatiti dintre care 4 declarati admisi, 57.14%.

3. Scoala de soferi Sigur La Volan SRL

  • Sos Bucium nr 3, etaj 1, Iasi

Scoala de soferi din Iasi ce se afla pe locul 3 in topul celor mai performante scoli din judet. In conditiile in care aceasta zona a tarii a inregistrat pe anul 2014 cea mai scazuta rata de promovabilitate la nivel national, scolile de soferi trebuie sa puna cu atat mai mult accent pe calitatea serviciilor si testarea periodica a instructorilor auto pentru a repara situatia.

Scoala de soferi Sigur la Volan pune la dispozitia doritorilor de permis un colectiv de profesori de legislatie si 3 instructori auto profesionisti, ce isi dedica experienta vasta in domeniu pentru cresterea treptata dar sigura a ratei de promovabilitate. In anul 2014, scoala de soferi Sigur La Volan a pregatiti 22 de cursanti dintre care 8 au fost declarati admisi, respectiv 36.36%, iar instructorul cu cele mai bune rezultate a fost Iordache Ion, 9 cursanti, dintre care 4 promovati, respectiv o rata de promovabilitate de 44.44%.

Vezi aici mai multe scoli de soferi Iasi

Aboneaza-te la Newsletter

Nume (necesar)

Email (necesar)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *