Top scoli de soferi Giurgiu 2014

img
Home / Scoala de soferi Giurgiu / Top scoli de soferi Giurgiu 2014
/
21 Views

Procentul de promovabilitate al unei scoli de soferi este cea mai buna modalitate de a determina calitatea serviciilor acesteia si un factor important de selectie pentru doritorii de permis. In judetul Giurgiu rata de promovabilitate a scolilor de top este peste media pe tara, insa se mentine in jurul unor procente relativ mici la care atat instructorii auto cat si doritorii de permis ar putea lucra in scopul imbunatatirii.

Viitorii soferi amatori sau profesionisti din judetul Giurgiu pot contribui la ridicarea ratei de promovabilitate la nivel de judet prin implicarea directa, alegand scolile de soferi si instructorii care dau dovada de profesionalism si tratand perioada de pregatire inainte de examenul pentru permisul de conducere cu maximul de seriozitate.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Giurgiu in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi El Profesore SRL

  • Com Joita, nr 673, judetul Giurgiu

Scoala de soferi El Profesore din comuna Joita, judetul Giurgiu a inregistrat pe anul 2014 cea mai buna rata de promovabilitate din aceasta zona, cu un procent real de cursanti admisi de 53.06%. Scoala ofera cursuri pentru doritorii de permis de categoria A sau B si pune accentul in egala masura pe pregatirea teoretica cat si pe pregatirea practica astfel incat elevii care aleg aceasta scoala sa aiba sanse cat mai mari pentru promovarea examenului de permis inca de la prima incercare.

Dintr-un total de 98 de doritori de permis pregatiti in decursul anului 2014, 52 au fost declarati admisi. Colectivul de 4 instructori ai scolii mentine acelasi nivel de profesionalism si seriozitate insa Grigore Rodica reuseste sa se faca remarcata in mod special cu o rata de promovabilitate excelenta de 73.08%, respectiv 19 cursanti declarati admisi din 26 pregatiti.

2. Scoala de soferi Auto Smart SRL

  • Str Republicii, nr 25, Boltin-Vale, judetul Giurgiu

Scoala de soferi Auto Smart SRL este una dintre optiunile de top pentru doritorii de permis din aceasta zona a tarii. Aflandu-se pe locul 2 in judet in ceea ce priveste rata de promovabilitate, aceasta scoala de soferi garanteaza cursantilor profesionalismul si experienta unui colectiv de instructori care se dedica perfectionarii constante.

Aceasta scoala de soferi din Giurgiu a inregistrat pe anul 2014 un procent de promovabilitate de 48.14%, cu un numar record de 484 de cursanti pregatiti, dintre care 233 declarati admisi. Seriozitatea, calmul si experienta colectivului de 12 instructori mentine aceasta scoala de soferi in topul din judet. Cele mai bune performante in cadrul scolii au fost inregistrate de Buga Ionel Aurelian, care a pregatit 41 de cursanti, dintre care 25 au fost declarati admisi, respectiv un procent de 60.98%.

3. Scoala de soferi Mototolea Com Serv SNC

  • Sat Valea Dragului, judetul Giurgiu

Scoala de soferi Mototolea Com Serv SNC se numara printre scolile de soferi de top cu cele mai bune recenzii din judetul Giurgiu. Personalul calificat al scolii se dedica in totalitate pregatirii doritorilor de permis de categoria B pentru a spori la maxim sansele de promovare la examenul de permis.

Cu un parc auto bine intretinut si profesori de legislatie excelent pregatiti, aceasta scoala de soferi este una dintre optiunile recomandate doritorilor de permis din judetul Giurgiu. Pe anul 2014, scoala de soferi Mototolea a inregistrat o rata de promovabilitate de 47.8%, cu 69 de cursanti pregatiti si 33 declarati admisi. Din colectivul de 2 instructori, Mototolea Marian ce este si fondatorul scolii se remarca cu cea mai buna rata de promovabilitate dintre instructorii scolilor de top din aceasta zona, 75%, 8 cursanti pregatiti, 6 declarati admisi.

Vezi aici mai multe scoli de soferi Giurgiu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *