Top scoli de soferi Dolj 2014

img
Home / Scoala de soferi Dolj / Top scoli de soferi Dolj 2014
/
9 Views

Judetul Dolj este unul dintre putinele din tara care reusesc sa sparga recordurile negative de procente de promovabilitate ce nu fac de loc cinste scolilor de soferi de top din fiecare judet in parte. Doritorii de permis din acest judet pot alege dintre trei scoli cu procente de admitere la examenul pentru permis de peste 55%, un procent de poate parea mic insa devine excelent atunci cand este privit prin comparatie cu media pe tara.

Pentru a incuraja scolile care ofera servicii cu adevarat superioare din punct de vedere al calitatii, dar si pentru a avea sanse cat mai mari de promovare a examenului pentru permis, doritorii de permis din judetul Dolj sunt sfatuiti sa aleaga intotdeauna scoala de soferi in functie de performante.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Dolj in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Drivers School SRL

Scoala de soferi Drivers School din judetul Dolj reuseste sa impresioneze cu un procent de promovabilitate cu mult peste media din judet, dar si cea la nivel de tara. Aceasta scoala de soferi demonstreaza ca uneori mai putin inseamna mai mult, concentrandu-se la pregatirea unui numar mai mic de cursanti, insa care au reusit rezultate excelente.

Pe anul 2014, colectivul scolii a pregatit 19 cursanti dintre care 14 au fost declarati admisi in cadrul examenului pentru obtinerea permisului, un procent de 73.68%. Colectivul de 5 instructori ai scolii a fost partial inactiv, insa Diaconescu Sorin reuseste sa se faca remarcat cu un procent excelent de promovabilitate in randul cursantilor sai, 71.43%, 10 declarati admisi din 14 doritori de permis pregatiti.

2. Scoala de soferi Drivestest Liviu Bana SRL

Scoala de soferi din Dolj cu cel mai mare numar de cursanti dintre cele trei scoli de top din judet, Divestest Liviu Bana se afla pe locul 2 in ceea ce priveste rata de promovabilitate, respectiv 59.66%.

Aceasta rata de promovabilitate excelenta prin comparatie cu media pe tara se datoreaza colectivului de 9 instructori auto cu experienta care se dedica pregatirii fiecarui cursant in parte astfel incat acestia sa aiba sanse maxime pentru promovarea examenului pe categoria de permis dorita.

Dintre instructorii scolii, cel mai bun procent de promovabilitate il detine chiar fondatorul, Bana Liviu, care a pregatit 132 de elevi in anul 2014, dintre care 86 admisi, respectiv un procent de promovabilitate de 65.15%.

3. Scoala de soferi Cosmalex Trans SRL

Scoala de soferi din Dolj care pune accentul pe performanta si pregatirea la cele mai inalte standarde a fiecarui cursant in parte, scoala de soferi Cosmalex Trans SRL a obtinut al treilea cel mai bun procent de promovabilitate la nivel de judet pe anul 2015. Aceasta performanta ii claseaza in scolile de top din judetul Dolj, cu 126 de cursanti dintre care 72 declarati admisi, respectiv un procent de 57,14.

Rata de admitere a unei scoli este afectata in primul rand de profesionalismul, seriozitatea si dedicatia colectivului de instructori auto care sunt direct responsabili pentru nivelul de pregatire al fiecarui viitor sofer in parte. Dintre cei 8 instructori ai scolii, Gramada Dumitru detine recordul de procent de promovabilitate, 83.33%, 6 elevi pregatit dintre care 5 declarati admisi.

Vezi aici mai multe scoli de soferi Dolj

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *