Top scoli de soferi Dambovita 2015

img
Home / Scoala de soferi Dambovita / Top scoli de soferi Dambovita 2015
/
177 Views

Rata de promovabilitate la nivel national a inregistrat in principal un trend descendent in ultimii ani. Scolile de soferi au performante tot mai slabe, iar doritorii de permis sunt obligati sa fie cat se poate de atenti atunci cand aleg unde si cu cine se vor pregati pentru promovarea examenului auto.

Pentru doritorii de permis din judetul Dambovita, optiunile sunt ceva mai diverse pentru ca aceasta zona se situeaza usor peste media pe tara. Alegerea unor scoli care dau cu adevarat rezultate nu este doar o optiune ideala din motive personale, ci si o modalitate de a incuraja o competitie sanatoasa intre scolile din acest judet.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Dambovita in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Asadi Motorsport SRL

  • Adresa: B-dul Unirii nr 18, Targoviste

Scoala de soferi Asadi Motorsport se mentine in fruntea topului celor mai bune scoli de soferi si in anul 2015. Dintre cele mai eficiente trei scoli de soferi din zona, aceasta este singura cu o rata de promovabilitate peste pragul psihologic de 50%. In anul 2015, scoala a inregistrat un procent de promovabilitate de 60%, dintre cei 50 de doritori de permis pregatiti, 30 fiind declarati admisi. Se observa o crestere de peste 2 procente fata de anul precedent si o usoara crestere a numarului de cursanti pregatiti anual.

Niciunul dintre instructorii scolii nu reuseste sa se faca remarcat in topul celor mai eficienti instructori auto din judetul Dambovita.

2. Scoala de soferi Gigalo Prest COM Srl

  • Adresa: Str Col Dumitru Baltaretu, nr 36, Targoviste

Scoala de soferi Gigalo Prest COM SRL creste o pozitie in topul celor mai bune scoli de soferi din Dambovita, top in care in anul 2014 s-a aflat pe locul 3. Cea mai mare scoala din judet, cu peste 20 de ani de experienta reuseste un procent de promovabilitate mediocru, insa peste media pe tara, respectiv 42.80% fata de 40.85% in anul 2014. La finalul anului 2015, numarul total de viitori soferi pregatiti de aceasta scoala a fost de 1278 dintre care 547 au obtinut permisul din prima incercare.

In colectivul de 30 de instructori auto se remarca Chelcan Catalin Nicusor care a pregatit 95 de cursanti, 80 declarati admisi. Cu un procent de promovabilitate de 84.21%, acesta este cel mai eficient instructor din judet in 2015.

3. Scoala de soferi Autocom SRL

  • Adresa: Targoviste

Scoala de soferi Autocom SRL pierde un loc in topul celor mai bune scoli de soferi din Dambovita in care se afla pe locul 2 in 2014. Procentul de promovabilitate al scolii a ramas relativ acelasi, cu o diferenta de doar 0.10%, respectiv de la 40.21% in 2014 la 40.10% in 2015. Colectivul de 6 instructori auto ai scolii a pregatit 197 de cursanti, dintre care 79 declarati admisi.

Cel mai bun instructor al scolii este Nitu Mirel, care a pregatit 21 de elevi dintre care 16 admisi, respectiv un procent de promovabilitate de 76.19%.

Salvează

Salvează

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *