Top scoli de soferi Constanta 2014

img
Home / Scoala de soferi Constanta / Top scoli de soferi Constanta 2014
/
24 Views

Constanta este unul dintre judetele din tara in care doritorii de permis pot alege dintr-un numar indeajuns de mare de scoli de soferi incat sa isi poata permite sa bazeze aceste alegeri pe performanta fiecarei scoli. Un numar mai mare de scoli si de instructori auto autorizati intr-un judet inseamna in mod implicit un nivel de competitie care afecteaza pozitiv calitatea serviciilor si tarifele practicate.

In anul 2014, scolile de soferi din Constanta au avut performanta aliniate la media pe tara, insa scolile din top 3 cu cele mai bune rate de promovabilitate se remarca cu un numar de cursanti ceva peste medie.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Constanta in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Racareanu SRL

  • Str Locotenent Ghe Buricescu nr 7, cartierul Bratianu, Constanta

Scoala de soferi Racareanu din Constanta promoveaza metode de pregatire moderne prin atentie speciala acordata fiecarui cursant in parte astfel incat acestia sa poata aprofunda atat notiunile de teorie cat si notiunile de practica inainte de sustinerea examenului pentru obtinerea permisului. Cresterea performantei scolii este direct legata de modul in care cursantii se prezinta la examen, din acest motiv se pune accent pe dotarea salilor de curs teoretic, pe intretinerea parcului auto si pe performanta instructorilor auto care au experienta de 7 pana la 20 de ani in domeniu.

Acestea sunt motivele pentru care scoala de soferi Racareanu a reusit sa se afirme in judetul Constanta, obtinand cel mai bun procent de promovabilitate pe anul 2014, 49.31 %, 144 de cursanti pregatiti si 71 declarati admisi in urma sustinerii examenului pentru permis. Racareanu Maricica detine recordul ca rata de promovabilitate din colectivul de 4 instructori auto ai scolii, cu 39 de elevi declarati admisi din 64 pregatiti, un procent de 60.94%.

2. Scoala de soferi Auto Moto Alexe SRL

  • Str Oltenitei nr 30 Constanta

Scoala de soferi si centrul de pregatire profesionala Auto Moto Alexe din Constanta ofera servicii pentru pregatirea in vederea obtinerii permisului de conducere pentru categoriile A, B, C, CE si D. Personalul cu vasta experienta in domeniu, dotarile excelente ale salilor de curs teoretic echipate cu computere touchscreen pentru simularea examenului si parcul auto modern, perfect pentru soferii incepatori sunt doar cateva dintre avantajele cu care recomanda aceasta scoala de soferi.

In materie de rata de promovabilitate, Auto Moto Alexe se afla pe locul 2 pe judet, cu 45.03%, insa a inregistrat cel mai mare numar de cursanti pe anul 2014, dintre scolile aflate in top, 453, dintre care 204 au fost declarati admisi. Dintre cei 13 instructori ai scolii, Alexe Aurelian se face remarcat prin rata de promovabilitate excelenta a elevilor sai 71.43%, cea mai buna dintre instructorii scolilor de top. In 2014, acesta a pregatit 49 de elevi dintre care 35 au fost declarati promovati.

3. Scoala de soferi SC Lia Pilot SRL

  • Str Maramures, nr 46, Constanta

Scoala de soferi Lia Pilot din judetul Constanta ofera cursuri complete de pregatire in vederea obtinerii permisului de conducere pe toate categorii: A, AM, A1, A2, B1, B, BE, C, CE sau D. Personalul cu vasta experienta in domeniu este complet dedicat pregatirii fiecarui cursant in parte. Salile de teorie sunt dotate la standarde, iar parcul auto include scutere First Bike, motocicleta Formula, motocicleta Lifan, motociclete Honda, autoturisme Tico, Matiz, VW Golf 4 si 5, VW Lupo, Opel Corsa, autocamionete Mercedes Printer, camion Mercedes si autobuz Mercedes.

Dintre cei 301 de cursanti pregatiti in 2014 de cei 6 instructori ai scolii, 133 au fost declarati admisi, un procent de 44.19 %, al treilea pe judet. Lipan Ion este instructorul scolii de soferi Lia Pilot din Constanta cu cea mai buna performanta, 71 de cursanti admisi din 132 pregatiti, respectiv un procent de 53.79%.

Vezi aici mai multe scoli de soferi Constanta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *