drpciv

Top scoli de soferi Calarasi 2014

Judetul Calarasi se poate lauda cu o rata promovabilitate a scolilor de soferi de top cu aproape 10% peste media la nivel de tara. Scolile de soferi din judetul Calarasi reusesc sa mentina o rata reala de promovare a cursantilor de peste 50%, rata ce arata un parcurs evolutiv imbucurator al situatiei in ceea ce priveste nivelul de pregatire al viitorilor soferi din acest judet.

Pentru doritorii de permis din judetul Calarasi exista destule optiuni insa se recomanda informarea corecta inainte de alegerea unei scoli de soferi pentru ca multe dintre acestea prezinta pe site procente de promovabilitate fie neactualizate, fie intentionat gresite. Nivelul de performanta al scolii si al instructorului ales afecteaza in mod direct sansele la examen.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Calarasi in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Valmar Autotrans SRL

  • Str Constructiilor 8 B, judet Calarasi

Scoala de soferi Valmar Autotrans SRL din judetul Calarasi este scoala din top 3 scoli de soferi cu cele mai bune procente de promovabilitate care a inregistrat cel mai mare numar de cursanti pe anul 2014.

Cu un colectiv de 5 instructori auto cu vasta experienta in domeniu, profesori de legislatie excelent pregatiti, un parc auto modern si sali de pregatire teoretica dotate la standardele impuse la nivel national, Valmar Autotrans SRL este una dintre scolile de soferi din judet care mentin rata medie de promovabilitate din judetul Calaras peste media din tara. Din cei 168 de cursanti pregatiti pe parcursul unui an, 95 au fost declarati admisi, respectiv 56.55%. Instructorul cu cele mai bune rezultate din cadrul acestei scoli este Tunsu Cristian Mirel, cu un procent de 62.50%, 60 de elevi declarati admisi din 96 pregatiti.

2. Scoala de soferi Autoprofesional SRL

Autoprofesional SRL din judetul Calarasi este o scoala de soferi cu un singur instructor auto in care accentul este pus pe fiecare cursant in parte astfel incat acestia sa fie pregatiti cat se poate mai bine si sa aiba cele mai mari sanse la examenul pentru obtinerea categorie de permis.

Instructorul Grasu Marian, singurul instructor auto activ al acestei scoli de soferi a pregatit pe parcursul anului 2014 un numar de 16 cursanti dintre care 9 au fost declarati admisi, un procent de 56.25%, al doilea in top la nivel de judet.

3. Scoala de soferi Transdanubius SA

  • Soseaua Calarasi nr 2, Oltenita, judetul Calarasi

Scoala de soferi Transdanubius SA cu sediul in Oltenita, se afla in topul scolilor din judetul Calarasi cu cea mai buna rata de promovabilitate pe judet. Calitatea serviciilor oferite si dedicatia celor 2 instructori auto se reflecta in mod direct in rezultatele obtinute de elevii scolii in cadrul examenului pentru obtinerea de permis.

Cu un parc auto intretinut excelent, instructori rabdatori, cu tact pedagogic si flexibili ca program, aceasta scoala de soferi din judetul Calaras a pregatit in anul 2014 134 de cursanti dintre care 73 au fost declarati admisi si au obtinut permisul de conducere. Dintre cei 2 instructori ai scolii, Radu Gheorghe detine recordul de performanta cu cel mai bun procent de promovabilitate dintre instructorii scolilor de top, respectiv 66.27%, 55 de elevi declarati admisi din 83 pregatiti.

Vezi aici mai multe scoli de soferi Calarasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Toate drepturile rezervate © www.ODAT.ro - Chestionare auto DRPCIV