drpciv

Top scoli de soferi Bacau 2015

Doritorii de permis de conducere din Bacau au avantajul de a se afla intr-unul dintre putinele judete care se pot lauda cu scoli de soferi si cursuri de pregatire auto care inregistreaza performante cu mult peste media generala inregistrata pe tara. Scolile de soferi din judetul Bacau pun la dispozitia viitorilor soferi echipamente si dotari moderne si o intreaga echipa de instructori si profesori de legislatie pregatiti mult mai bine decat in alte judete.

Scolile de top din judetul Bacau sunt un exemplu demn de urmat din prisma seriozitatii si modului in care pun accent pe pregatirea fiecarui cursant in parte. Scolile din top 3 se fac remarcate prin rate de promovabilitate inregistrata in anul 2015 care au depasit media pe tara.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Bacau in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi ADERENT SRL

  • Adresa: Bloc 1, Calea Republicii 1, Bacau

Ca si in anul 2014, scoala de soferi Aderent se situeaza pe primul loc in top si in 2015. Oferind mare atentie detaliilor, scoala de soferi pune la dispozitia cursantilor un parc auto divers si excelent intretinut. Rata de promovabilitate a elevilor este de 71.31%, cu un numar de 244 de elevi inscrisi dintre care 174 considerati admisi dupa sustinerea examenului auto. Fata de 2014, totalul cursantilor admisi a crescut cu 5.74 procente. Cei 5 instructori ai scolii de sofer Aderent din Bacau cauta sa ofere viitorilor soferi pregatirea si experienta la volan de care acestia au nevoie pentru a se forma in participanti la trafic competenti si responsabili.

2. Scoala de soferi IMBOLD TRANS SRL

  • Adresa: Str. Rafinariei nr 27 Darmanesti, Bacau

Scoala de soferi Imbold Trans SRL isi pastreaza aceeasi pozitie in topul celor mai performante scoli de soferi din judet, respectiv locul 2. In 2015 Imbold Trans SRL din Bacau a reusit sa creasca numarul de cursanti declarati promovati cu un procent de 7%. Aceasta crestere care scoate in evidenta competentele si seriozitatea cu care instructorii acestei institutii pregatesc viitorii soferi. In anul 2014 rata de promovabilitate a scolii atinsese procentul de 58.11%, pentru ca apoi sa creasca pana la 65.16% in anul 2015. Din totalul de 465 de elevi ai scolii inscrisi la examen, un numar de 303 elevi au promovat inca de la prima incercare examenul auto.

Colectivul restrans de 6 instructori acorda o atentie deosebita pregatirii cursantilor si se dedica total formarii acestora in soferi capabili.

Adobrica Constantin este instructorul scolii al carui nume se regaseste si in topul celor mai buni instructori din Bacau cu un numar de 107 cursanti pregatiti dintre care un total de 93 au fost considerati admisi in urma sustinerii examenului. Procentul de promovabilitate de 86.92% face ca acest instructor scolii Imbold Trans SRL sa se claseze pe primul loc in top instructori din judetul Bacau.

3. Scoala de soferi MIHOC SRL

  • Adresa: Str. Redului 3 Jud. BACAU

Scoala de soferi Mihoc SRL se afla in top scoli de soferi din Bacau pe locul 3. Este o scoala nou intrata in topul celor mai bune institutii prestatoare de servicii de acest gen, cu un procent de 60.97% a cursantilor admisi.

Numarul total de elevi pregatiti in anul 2015 a fost de 269, dintre care 164 au obtinut carnetul de soferi. Udrea Ionel este cel mai bun instructor al scolii si se pozitioneaza pe locul 3 in clasamentul celor mai performanti instructori din judetul Bacau. Acesta a pregatit un numar de 59 de elevi, dintre care 47 au obtinut carnetul de conducere, respectiv o rata de promovabilitate de 79.66%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Toate drepturile rezervate © www.ODAT.ro - Chestionare auto DRPCIV