drpciv

Top scoli de soferi Arad 2015

Doritorii de permis par sa aiba tot mai putine optiuni pentru servicii de calitate in ceea ce priveste alegerea scolilor de soferi. Rata de promovabilitate la nivel de tara inregistreaza an de an recorduri negative. In aceste conditii este cu atat mai important ca scolile de soferi care fac cu adevarat performanta sa fie incurajate, iar viitorii soferi sa faca alegeri informate.

In judetul Arad, scolile de soferi care se fac remarcate prin calitatea serviciilor raman aproape aceleasi ca si in anii precedenti, demonstrand ca a oferi servicii de calitate este o strategie de piata care da rezultate. Urmatoarele 3 scoli de soferi se fac remarcate in topul celor mai performante scoli de soferi din judetul Arad prin rate de promovabilitate cu mult peste media pe judet si pe tara.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Arad in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Carmen XL 99

  • Adresa: Bulevardul General Dragalina, Arad

Scoala de soferi cu peste 15 ani experienta, Carmen XL 99 reuseste sa creasca doua pozitii in topul clasamentului celor mai bune scoli de soferi din Arad cu o rata de promovabilitate de 55.56%. In anul 2014, aceasta se afla pe locul 3 in judetul Arad, cu un procent de promovabilitate de 50.94% si aproximativ acelasi numar de elevi examinati.

De asemenea, Carmen XL 99 se situeaza pe locul 1 si in topul celor mai buni instructori din judet, cu Petcut Mihai Sorin, instructor cu o rata de promovabilitate in randul elevilor de 68.29%.

2. Scoala de soferi SC Verbita SRL

  • Adresa: Calea Aurel Vlaicu nr 282/1, Arad

Infiintata in anul 2005, scoala de soferi Verbita SRL este una dintre cele mai bune scoli din judetul Arad, reusind sa se mentina in top 3 in ultimii ani.

Procentul de promovabilitate inregistrat de scoala in anul 2015 a fost de 42.36%, un procent mic comparabil cu scolile de top din alte judete, dar peste media judetului Arad. Procentul de promovabilitate al acestei scoli a scazut cu aproape 5 procente fata de anul 2014, cand a inregistrat un procent de 47.12% cursanti admisi din prima incercare la examen. Numarul de elevi pregatiti care au sustinut examenul a scazut de asemenea, de la 191 la 144.

3. Scoala de soferi AS Trans Spedition

  • Adresa: Str Abrud, Nr 79-81 Bl 236, Ap 17

Scoala de soferi AS Trans Spedition este o scoala nou intrata in topul celor mai performanti prestatori de servicii de acest gen din judetul Arad. Cu un procent de promovabilitate de 41.10%, aceasta se situeaza pe locul 3 in topul celor mai performante scoli, insa se face remarcata nu atat prin procent cat prin numarul de elevi pregatiti: 1236.

Surdulescu Lucian este cel mai bun instructor al scolii, clasat pe locul 2 in topul celor mai performanti instructori din judetul Arad in functie de rata de promovabilitate. Acesta a pregatit 43 de cursanti, dintre care 27 au obtinut permisul, respectiv o rata de promovabilitate de 62.79%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Toate drepturile rezervate © www.ODAT.ro - Chestionare auto DRPCIV