Top scoli de soferi Alba 2014

img
Home / Scoala de soferi Alba / Top scoli de soferi Alba 2014
/
561 Views

Alegerea scolii de soferi potrivite se reflecta adesea in rezultatele obtinute in momentul sustinerii examenului pentru obtinerea permisului de conducere. Dedicatia, pregatirea, seriozitatea si profesionalismul personalului unei scoli de soferi influenteaza puternic modul in care viitorii soferi se se comporta in timpul examenului, increderea acestora in cunostintele proprii, nivelul de pregatire si nu in ultimul rand, succesul fiecarui cursant in parte.

Viitorii soferi interesati de obtinerea permisului de conducere au sansa de a putea alege dintr-o lista de scoli de soferi din judetul Alba cu experienta in domeniu si rate de promovare ce demonstreaza calitatea serviciilor oferite. Urmatoarele 3 scoli de soferi sunt listate dupa popularitate si rata de promovabilitate, reprezentand optiuni de incredere pentru viitorii soferi interesati de obtinerea permisului inca de la prima incercare, in baza unei pregatiri temeinice cu sprijinul instructorilor si profesorilor de legislatie.

scoala de soferi alba

Topul scolilor de soferi din Alba in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi DEM SRL

Scoala de soferi DEM SRL din judetul ALBA demonstreaza faptul ca nu doar scolile mari de soferi pot da dovada de profesionalism si pot face performanta. Cu un procent de 80.77% rata de promovabilitate, acesta scoala de soferi din Alba a pregatit 26 de cursanti in anul 2014 dintre care 21 au fost declarati admisi la examen. Acest procent nu este doar cel mai bun pe judet, ci unul dintre cele mai bune din intreaga tara.

Cei doi instructori ai scolii dau dovada de profesionalism si dedicatie prin rezultatele cursantilor pe care ii pregatesc. Scrob Dorin detine un procent perfect de 100% pentru cei 7 cursanti pregatiti care au sustinut examenul, iar Scrob Mircea are un procent de promovabilitate de 73.68% din cei 19 cursanti, 14 au fost declarati admisi.

2. Scoala de soferi Auto Sof Lazar SRL

  • Bd. Ferdinand I nr 66, Alba Iulia

Scoala de soferi auto Lazar SRL din Alba Iulia este unul dintre cele mai clare exemple ca nu se poate pune semnul egal intre calitate si cantitate. Desi aceasta scoala de soferi se afla inca in plina dezvoltare, cu doar 5 instructori si un numar inca modest de cursanti anual, seriozitatea si profesionalismul intregului colectiv se reflecta in faptul ca scoala de soferi auto Lazar are al doilea cel mai bun procent de promovabilitate din intreg judetul: 64,89%. Din 94 de soferi absolventi ai cursurilor acestei scoli care au sustinut examenul, 61 au fost admisi. Cel mai bun instructor al scolii este chiar fondatorul, Lazar Ioan care se bucura de un procent de promovabilitate de 71.43% in randul cursantilor pregatiti, cu 20 de examinati admisi dintr-un total de 28.

3. Scoala de soferi Tudor SRL

  • Strada Decebal 27, Alba Iulia

Scoala de soferi Auto Tudor, una dintre scolile cu vasta experienta in domeniu de peste doua decenii, ofera cursuri pentru obtinerea categoriilor A, A1, B, C si CE de permis, dar si cursuri pentru formarea profesionala in domeniul transporturilor auto. Numarul de cursanti care au trecut pragul acestei scoli si cei 20 de ani de la infiintare se reflecta in performanta, astfel scoala de soferi Auto Tudor se numara printre scolile din Alba cu cel mai bun procent de promovabilitate pe 2014: din 257 de examinati absolventi ai acestei scoli de soferi, 165 au fost admisi, respectiv 64.2%.

Din cei 9 instructori ai scolii, Bihic Silviu este instructorul cu cele mai bune rezultate, acesta pregatind 97 de cursanti dintre care 77 au promovat examenul, respectiv 79.38%.

Vezi aici mai multe scoli de soferi Alba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *