Top masini bune, dar pe care nimeni nu le cumpara

img
Home / Stiri si noutati auto / Top masini bune, dar pe care nimeni nu le cumpara
/
3 Views

Exista o multime de motive care ar putea explica de ce o masina nu se vinde bine. Un design care nu este deloc inspirat, performante dezamagitoare, o calitate mai indoielnica si o proasta reputatie a fiablitatii. Sunt doar cateva exemple.

Unele sunt foarte bine dotate si foarte performante, dar apartin unei marci care nu este atat de cunoscuta sau de populara. Iata cateva exemple.

Genesis G80. Modernizata in anul 2021, berlina intermediara de lux G80 este o masina foarte bine echipata, bine construita, care are o gama de pret extrem de rezonabila. Dar, numele de Genesis nu este un nume foarte popular inca.

Honda Insight. A treia varianta a masinii Insight nu atrage deloc amatorii de masini hibride. Si totusi, are un stil mai elegant fata de variantele sale anterioare si ofera un condus confortabil.

Subaru Legacy. Berlina intermediara de la Subaru este o masina care a ramas in umbra, chiar daca a fost restilizata in anul 2020.

Toyota Avalon. Toyota Avalon este o valoare sigura cu un randament foarte bun in ansamblu si cu o fiabilitate dovedita. Dar oare cine ii va simti lipsa atunci cand nu va mai fi pe piata?

Hyundai Veloster N. pentru anul 2021, Hyundai a eliminat toate versiunile de Veloster, in afara modelului cel mai sportiv, N. este o masina foarte amuzanta si dinamica, o mica masina coreeana de 275 de cai, care se distinge printr-o tinuta pe drum foarte eficienta. Dar, totusi, care nu se bucura de reputatia unui Golf GTI/R sau al masinii WRX/STI.

Toyota GR Supra. Cu siguranta ca masina coupe 86 inca se mai vinde, chiar daca nu asa bine ca la inceput, dar varianta aceasta oricum va fi inlocuita in anul 2022.

Alfa Romeo Giulia. Atunci cand vorbim despre masini compacte de lux toata lumea alege masinile germane apoi cele japoneze. Seducatoarea Giulia, de origine italiana cu o versiune foarte performanta Quadrifoglio de 505 cai, nu prea intereseaza insa pe nimeni. Nici versiunea SUV nu este prea atagatoare pentru consumatori.

Lexus LS. Inca o data, masinile germane sunt foarte populare. Cu mult in spatele masinilor Panamera, Seria 7 si Classe S, Lexus reprezenta o optiune foarte interesanta cu un stil unic si un comportament fara reprosuri, sa nu uitam nici doua puternice motorizari, dintre care unul hibrid.

Volvo XC60. A fost masina mondiala a anului 2018 si apoi a trecut pe locul trei in 2021. Si totusi, situatia sa nu este atat de alarmanta. In teorie insa ar trebui sa se vanda mai mult. La ora actuala se afla la acelasi nivel de vanzari ca si Lincoln Corsair.

Nissan Titan. Evident ca nu este o surpriza. Cei care vor sa cumpere o camioneta impozanta aleg doar modelele americane. Pentru fiecare Nissan Titan se vand 107 GMC Sierra si 197 Ford F-150 la ora actuala. Si in ciuda unei restilizari promitatoare la inceputul anului 2020, Nissan a decis sa o elimine din catalogul sau recent.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *