carvertical VIN

Top 8 camere video marsarier din 2021

img
Home / Top auto 2024 / Top 8 camere video marsarier din 2021

Camerele video marsarier sunt camere auto care se monteaza in partea de spate a vehiculului si transmit imaginea pe monitoare instalate langa oglinda retrovizoare. Acest sistem este inclus din fabricatie la multe dintre modele noi de masini, pentru ca eficienta sa a fost demonstrata.

Camerele video retrovizoare ofera imagini clare din spatele masini, permitand soferului sa efectueze manevre precum mersul cu spatele in maxima siguranta.

Aceasta lista a fost realizata comparand modelele disponibile pe piata in momentul actual si notandu-le cu un punctaj de la 1 la 10 in functie de mai multe criterii principale: optiuni, design, display, unghiul de vizibilitate, usurinta instalarii si multe altele.

Top 8 camere video marsarierin 2021

1. Yada Digital – Aceasta camera a obtinut cel mai bun scor si titlul de cea mai buna camera video pentru marsarier pentru masina din anul 2021 Modelul se impune performanta maxima si printr-un design solid, extrem de rezistent al camerei montate pe spate. Aceasta camera este deasupra tuturor celorlalte, iesind in evidenta cu un scor de 9.1 puncte.

2. Peak Back-Up Camera PKC0BU4 – Pe locul 2 se afla o camera care impresioneaza prin calitatea superioara a camerei dar si a monitorului. Rezolutia si imaginea sunt excelente, iar camera este rezistenta. Camera retrovizoare Peak Back-Up Camera PKC0BU4 a obtinut un scor general de 9 si este cel mai ieftin model din acest top.

3. Auto-Vox M1W – Avantajul principal al acestei camere este faptul ca impresioneaza prin calitatea superioara a camerei. Este una dintre cele mai accesibile camere retrovizoare din top, fara a face rabat de la calitate. Camera este alimentata de la bricheta masinii, la fel ca si modelele din acest top, motiv pentru care cablul de alimentare trece direct prin fata bordului, putand deranja. Auto-Vox M1W a cumulat un scor general de 8.7.

4. Pyle Dash Cam Car Recorder – O alta camera accesibila, care impresioneaza prin calitatea superioara a camerei, dar si a monitorului, cu transmise digitala care impresioneaza prin calitate. Aceasta camera pierde foarte mult la usurinta de instalare, aceasta fiind putin mai complicata, in rest face fata cu brio modelelor anterioare din top. Pyle Dash Cam Car Recorder a obtinut 8.6 puncte la scorul general.

.

5. QuickVu Digital Wireless – Trecuta de mijlocul clasamentului se afla o camera retrovizoare performanta insa cu un raport pret calitate usor nejustificat. La capitolul avantaje, aceasta camera se instaleaza simplu si rapid datorita designului unic, neconventional. QuickVu Digital Wireless a obtinut un scor general de 8.5.

6. Yuwei Digital Wireless – Aceasta camera wireless are un pret relativ accesibil comparativ cu alte modele din acest top si vine echipata cu sistem de viziune nocturna. Performanta acestei camere este mult sub alte modele de aici, insa la restul criteriilor de selectie se prezinta destul de bine. Yuwei Digital Wireless este o camera auto marsarier pentru cei care prefera simplitate si obtine un scor de 8.

7. Rear View Safety RVS-770613-HD – Un model de camere auto pentru marsarier destul de scump, exceleaza la partea de monitor si camera. Fara wireless, ghid al distantelor si fara alimentare la bricheta si nici foarte usor de instalat, Rear View Safety RVS-770613-HD are un scor general de 7.4.

8. iBall 5.8GHz Wireless – ultima din acest top, iBall nu tine pasul cu camerele moderne fiind patratoasa si usor invechita. Este o camera retrovizoare care poate arata ciudat pe unele masini. Un avantaj ce merita mentionat este faptul ca acesta camera este destul de performanta, este rezistenta la apa, putand fi folosita inclusiv pe remorcile pentru barci care urmeaza sa fie lansate la apa, insa camera si monitorul lasa de dorit. iBall 5.8GHz Wireless are un scor general de 7.3.

Modele incluse in top 8 camere video marsarier 2021 sunt acelea care vin impreuna cu monitor dedicat. Exista si modele de camere retrovizoare care pot fi cumparate separat. De asemenea, pe langa modelele moderne wireless, exista in continuare pe piata si modele care trebuie instalate conectand un cablu de la camera instalata pe placuta de numar din spate pana in fata masinii.

Camerele wireless de tipul celor prezente in acest top au avantajul unsurintei de instalare. Acestea functioneaza transmitand semnalul wireless de la camera montata in spate la monitorul montat pe parbriz, bord sau chiar oglinda retrovizoare.

Atunci cand se alege camera video retrovizoare este bine sa se tina cont de urmatoarele aspecte:

 • un camp de vizibilitate cat mai larg, de preferat in jure de 120 de grade.
 • vedere nocturna, prin led infrarosu ( imaginile nocturne apar alb negru pe monitor).
 • semnal wireless puternic, pentru a evita interferentele.

.

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *