Top 5 masini SUV si 4X4 urbane cele mai fiabile

img
Home / Stiri si noutati auto / Top 5 masini SUV si 4X4 urbane cele mai fiabile
/
10 Views

Practice si foarte primitoare, ramanand in acelasi timp foarte compacte, masinile SUV sunt foarte polivalente. Se pot strecura foarte usor prin oras si nu se tem de distantele mai mari. Le plac foarte mult citadinilor cu pozitia lor de condus mai inalta, permitandu-le celor care le conduc sa vada mai usor ce se intampla in jur. Iata deci un top 5 al masinilor SUV si 4X4 urbane extrem de fiabile.

DS 3 Crossback. O masina cu o fiabilitate excelenta cu debuturi foarte promitatoare. In afara unor buguri electronice de care sufera sistemul sau multimedia, nu se mai poate remarca nicio alta disfunctionalitate. Folosind doar materiale nobile, tapiterie, pentru bord si pentru accesoriile estetice de la exterior, acest SUV are o multime de asi in maneca si cele mai rafinate detalii. Este prima masina de la DS automobiles care demonstreaza ca ambitiile sale au fost foarte mari.

Mini Countryman. O alta masina cu o fiabilitate excelenta care este aproape de perfectiune. Fie ca vorbim despre motorizare sau despre echipamentele electronice. Problemele semnalate la aceasta masina sunt extrem de putine. Avantajul de a fi recurs la elemente pe care BMW le-a folosit deja. Putini proprietari se planga insa de calitatea finisajelor cromatice de la exterior, care se pot deteriora cam repede. Dar, in rest nu sufera de defecte majore.

Kia Stonic. Kia Stonic se bucura si ea de o fiabilitate excelenta. La fel ca si Rio, cu care partajeaza platforma de baza, aceasta a adoptat la recenta sa actualizare si restilizare variantele de micro-hibridare 1.0 T-GDi. Doar ca acestea sunt, de acum inainte, singurele motorizari disponibile pentru acest crossover. Deci nu am putea face un bilant doar dupa cateva luni de comercializare. Pe plan electronic este ireprosabila, asamblajele sunt corecte, nici mai mult nici mai putin, dar componentele sale de plastic nu sunt foarte stralucite.

Suzuki Vitara. In general, constructorii asiatici repar problemele ce apar la masinile lor in primele luni de la comercializare. Suzuki a reglat deci si ea problemele aparute anul trecut la masina, care nu au mai fost semnalate de cateva luni. Deci am putea spune ca Vitara este o masina aproape perfecta. Daca nu am putea opta pentru interioare colorate si exterioare in nuante vii si ele, Vitara ar fi o masina destul de trista. Deoarece materialele folosite nu flateaza deloc retina.

Seat Arona. Condensatorul de climatizare este un punct negru pentru aceasta masina. Mai multe masini au trebuit sa il schimbe din cauza unor perforatii. De ceva luni se mai intampina unele probleme si la unele becuri. Deci calitatea sa este buna. Nu excelenta. Arona partajeaza doar cateva elemente tehnice cu Ibiza. Mobilierul de la bord si lanturile de asamblare sunt aceleasi la ambele masini. Si grija aratata la fabricare ei este satisfacatoare. Si masinile Seat se impun din ce in ce mai mult in ceea ce priveste cel mai bun raport calitate –pret-fiabilitate din grupul Volskwagen in detrimentul masinilor Skoda.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *