carvertical VIN

Top 5 masini mici care te ajuta sa faci economii

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Top 5 masini mici care te ajuta sa faci economii

Nu mai vrei sa cheltui o avere pe combustibil, dar nici pe o masina si vrei sa faci economii? Am selectat in acest caz cinci masini mai mici pentru tine, care te ajuta sa faci economii si care te vor incanta cu siguranta.

Citroën C1VTi 72. Produsa in Cehia, la Kolin, aceasta masina cu cinci usi porneste de la suma de 12 150 de euro. Pretul sau mic se explica prin dotarile reduse. Nu are radio, nu are climatizare si rotile sale se multumesc cu 15 inchi. O masina simpla, de baza, dar fiabila din punct de vedere mecanic. Se poate folosi foarte bine pe distantele mai mici cu un motor mai mic, de 3 cilindri de 72 de cai. Consumul sau este, in medie, de 6 litri pe 100 de km. Are un gabarit mic- de 3,47 de metri si un portbagaj mai mic si el.

Dacia Sandero Stepway 1.0 TCe ECO-G. Nu, noua Dacia Sandero nu poate sa fie cumparata in versiune Diesel. Dar cei care vor sa faca economii pot alege versiunea pe GPL. Iar aceasta versiune de masina are un habitaclu foarte reusit si mult mai modern decat versiunea precedenta. Nu este foarte greoaie si performantele sale sunt destul de bune, motorul la fel.

Ford Fiesta 1.1 75 ch. Chiar daca masina Fiesta nu are sex- appealul masinii Peugeot 308 sau tehnologia hibrida care face minuni la masinile Toyota Yaris sau la Renault Clio, este una din cele mai recomandabile masini mici. Una din virtutile sale este fara doar si poate pretul sau extrem de accesibil. Este vorba despre 14 600 de euro cu versiunea 1.1 pe bezina, care are 75 de cai. Acest motor este mai mult decat suficient pentru drumuri ocazionale prin oras. Este o masina agila, destul de confortabila si suficient de bine sonorizata. Este polivalenta in ceea ce priveste habitaclul, mai degraba spatios, chiar daca scaunele din spate nu sunt atat de accesibile in aceasta varianta cu 3 usi.

Toyota Yaris versiunea hibrida. Este cea mai franceza masina japoneza. Toyota Yaris este fabricata in Hexagon de 20 de ani. Aici s-a folosit o noua platforma, si mai ales un nou lant de tractiune hibrida. Este o masina care imbina de minune un motor de trei cilindri de 1,5 litri si doua motoare electrice, totul de 116 de cai, in putere acumulata. Yaris are cele mai bune performante, cea mai buna fiind sobrietatea sa exceptionala. 4,6 litri pe 100 de km, in medie si chiar si sistemul hibrid exceleaza in acest sens- 3,6 litri pe 100 de km.

Fiat Panda Hybrid. Este o masina cu un apetit rezonabil, de 6,1 litri pe 100 de km. In plus, afiseaza cea mai buna vitalitate pentru a circula in oras, cuplata cu un excelent stop and start. Si este o adevarata campioana pentru stradutele mai inguste, avand doar 1,64 metri latime. Ofera o excelenta fiabilitate in general si ofera o multime de avantaje, chiar daca are un pret foarte abordabil.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *