Top 5 jocuri cu mașini care au avut succes instant

img
Home / Top auto 2021 / Top 5 jocuri cu mașini care au avut succes instant
/
47 Views

Jocurile cu mașini s-au bucurat dintotdeauna de un interes major, iar unele producții au avut un succes foarte rapid, indiferent dacă sunt disponibile pentru dispozitivele mobile, console sau sunt sloturi.

Iată 5 jocuri cu mașini care au avut succes instant:

  1. Asphalt 8: Airborne – Din seria Asphalt, acesta este considerat jocul care a avut cel mai mare succes. A avut peste 350 de milioane de jucători pe platformele pe care a fost disponibil, iOS, Android, Windows 8 și Windows Phone 8. Lansat în 2013, jocul celor de la Gameloft are disponibile peste 28 de mașini și 15 motociclete. În plus, a avut avantajul și cu faptul că poate fi jucat și în versiunea online multiplayer. Recenziile acestui joc au fost foarte bune, motiv pentru care cei de la Gameloft au lansat ulterior și alte titluri din franciză. Cel mai recent este Asphalt 9: Legends, care a apărut în 2019.
  2. Street Racer – Acest joc cu street racing s-a bucurat de un succes încă de când a apărut, în luna iulie a anului trecut. Jocul a fost dezvoltat de compania Pragmatic Play, care oferă și alte jocuri de noroc foarte interesante. În Street Racer, cursa are loc în Las Vegas, iar simbolurile ce apar în acest joc sunt șoferii Firefly, Alpha, Bolț, Ignite și Vapor. Pariul maxim ce poate fi efectuat în acest joc este de 400 RON, în timp ce câștigul maxim ajunge la 800.000 RON. Street Racer beneficiază și de specială și de runde gratuite, care contribuie la popularitatea acestui joc.
  3. Dr. Driving – Un alt joc de mobil foarte popular, care are peste 100 de milioane de descărcări numai pe dispozitivele Android. Dr. Driving este foarte popular atât pentru cei care sunt la școala de șoferi, cât și pentru cei care au luat permisul și doresc să mai experimenteze condusul în varianta virtuală. Poți viziona mașinile pe care le conduci din mai multe unghiuri, poți să ajungi cu ele la service și îți poți îmbunătăți calitățile de șofer. Totul într-o atmosferă relaxantă. Grafica nu este una ieșită din comun, dar tocmai simplitatea acestui joc a dus la succesul său. Din aproape 6 milioane de recenzii în Magazin Play, acest joc are un rating de 4.2. Ulterior, cei de la SUD Inc au decis să lanseze și Dr. Driving 2, care are peste 50 de milioane de descărcări
  4. Gran Turismo Sport – Acest joc a fost lansat în urmă cu aproximativ patru ani, dar a avut succes încă de la lansare și este în continuare popular chiar și în 2021. Drept dovadă, această franciză a ajuns la șapte jocuri lansate. În Gran Turismo Sport sunt disponibile peste 320 de mașini, care pot fi conduse în peste 80 de curse. Un element aparte al acestui joc sunt mașinile prototip, foarte spectaculoase și apreciate de fanii seriei. Gran Turismo Sport este astfel unul dintre cele mai populare jocuri cu mașini disponibile pe PlayStation 4.
  5. Colin McRae: Dirt 2 – Chiar dacă acest joc a fost lansat în 2009, el s-a bucurat de un succes foarte rapid. A contat mult că este și ultimul joc din seria Colin McRae Rally, care a purtat numele fostului pilot scoțian, decedat în 2007. Dirt 2 include numeroase moduri, cursele sunt atât cele tradiționale, cât și pe teren accidentat. De asemenea, au fost introduse curse și pe stadion. Există și probe speciale, cum ar fi cele de drifturi. Un alt atuu al acestui joc este și că poate fi accesat și în versiunea multiplayer. Succesul acestui joc a dus și la apariția unui nou titlu, Dirt 3, apărut în anul 2011.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *