Top 5 automobile off-road de incercat in acest an

img
Home / Stiri si noutati auto / Top 5 automobile off-road de incercat in acest an
/
269 Views

Automobilele off-road sunt o alegere destul de populara, mai ales in perioda de vacanta. Vara mai ales, sunt foarte vizibile pe sosele deoarece sunt foarte rezistente si extrem de bine adaptate distantelor mai lungi si drumurilor mai dificile.

Descopera deci citind acest articol care sunt cele cinci automobile off-road de incercat in acest an.

Ideale pentru a te aventura mai ales pe potecile accidentate, automobilele off-road sunt cele care imbina de minune rezistenta si puterea. La volanul unei masini off-road, nu ai cum sa te temi de ceva.

Jeep Wrangler. Jeep Wrangler este o masina off-road foarte draga constructorului Jeep, deoarece nu are nevoie de o restilizare o data la 2-3 ani. Acest 4X4 foarte puternic are un habitaclu foarte spatios si finisaje foarte agreabile.

Pentru un Jeep Wrangler implacabil, va trebui sa alegi varianta Rubicon. Cu siguranta ca vei face cea mai buna alegere.

Ford Ranger Raptor. O masina pick-up foarte ancorata in traditia americana, Ford Ranger Raptor este mai mare decat Rangerul standard. Este foarte impresionant din punct de vedere estetic si a beneficiat de o restilizare recenta, dupa cum o dovedeste si imensul sau calandru negru.

Un veritabil mastodont, Ford Ranger Raptor este gata deci sa infrunte orice tip de pericole- cauciurile sale mari- 285/70, permitand escapade pe cele mai accidentate drumuri, foarte bine ajutate de frane optimizate.

Land Rover Discovery. Land Rover Discovery face parte din categoria celor mai bune masini off-road. Dar nu este cea mai buna dintre ele. Modelul de a cince generatie, are un comportament foarte satisfacator pe sosele, dar si pe cele mai accidentate drumuri. Dar nu se descurca pur si simplu la fel de bine ca si Jeep Wrangler sau Ford Ranger Raptor.

Dar are o imagine foarte frumoasa, luxoasa chiar. In plus, tehnologia sa de la bord cu greu poate sa fie depasita. Este o valoare sigura ce promite un condus foarte confortabil.

Isuzu D-Max AT35. Isuzu D-Max AT35, Arctic Trucks, este un vehicul off-road specializat in expeditii de iarna mai ales. Este masina folosita de catre cercetatorii si oamenii de stiinta islandezi pentru diversele lor aventuri de la Polul Nord.

Este vorba despre o masina robusta si performanta, cu cauciucuri adaptate si o suspensie cu cel mai mare potential. Trebuie sa tinem cont totusi de faptul ca este un vehicul specializat. Se adreseaza mai ales celor care adora sporturile de iarna sau celor care locuiesc la munte.

Ariel Nomad. Iata o masina off-road cu un look foarte special. Este vorba despre Ariel Nomad, fabricata in uzinele Ariel Motor Company Ltd. Adica firma specializata in elaborarea de masini cu un slab volum de executie. Dupa Ariel Atom celebra pentru reactivitatea sa, dar si pentru viteza sa fara pereche, iata noul model Ariel Nomad. O masina care nu are pereche in categoria sa.

Fiat Fullback. Iata o masina care trebuie neaparat sa iti atraga atentia. O masina cu toate calitatile pe care le cauti la acest tip de vehicul, mai ales robustete si o capacitate mare a portbagajului.

 

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *