carvertical VIN

Top 10 instructori auto din Romania, in functie de performantele lor din 2014

img
Home / Top auto 2024 / Top 10 instructori auto din Romania, in functie de performantele lor din 2014
/
/
4625 Views

Alegerea unui instructor care sa intruneasca toate calitatile necesare pentru pregatirea viitorilor participanti la trafic este poate cea mai dificila parte in drumul de la decizia de a obtine permisul de conducere pana la concretizarea acestei ambitii. Inclinatiile instructorului ales pentru aceasta ocupatie, talentul sau didactic, rabdarea, tactul, metodele de predare si felul in care acesta abordeaza relatia cu elevii influenteaza in mod direct sansele de reusita la examenul auto pentru fiecare cursant in parte.

Intocmai din acest motiv, cea mai buna metoda de a realiza un top 10 al celor mai eficienti instructori auto este compararea statistica a performantelor acestora, in functie de procentul de promovabilitate al cursantilor. Topul prezentat in continuare este realizat pe baza statisticilor pe anul 2014 puse la dispozitie de drpciv.ro, face referire la situatia pe intreaga tara si include doar instructorii cu peste 10 cursanti/an.

instructori auto

Top 10 instructori auto din Romania

1. Pe primul loc se afla Gresea Marin, instructor auto din judetul Caras Severin din cadrul colectivului scolii de soferi Kostar Rodmar, instructor care a reusit un procent record de promovabilitate in 2014, 96.19%, 101 cursanti declarati admisi din 105 pregatiti.

2. Bogdan Ciprian, instructor auto in colectivul scolii de soferi Auto Sof Alba Iulia SRL se afla pe locul 2 la distanta de mai putin de un procent. Acesta a reusit sa obtina un procent de promovabilitate de 95.83%, 23 de cursanti declarati admisi din 24 pregatiti.

3. Topul 3 se incheie cu judetul Calarasi, in care se face remarcat Mirea George, instructor Auto BBB SRL cu un procent de promovabilitate de 93.75%, 15 cursanti admisi din 16 pregatiti.

4. Ciocarlan Cristinel Aurelian din judetul Valcea, instructor Lex Edo SRL a pregatit 14 doritori de permis pe parcursul anului dintre care 13 au fost declarat admisi, un procent de 92.86%.

5. Judetul Ialomita este prezent in top cu Stanescu Dinu Danut, instructor al scolii de soferi PPP SRL, cu 20 de cursanti admisi la examenul auto din 22 pregatiti si un procent de 90.91%.

6. Dintre instructorii scolilor de soferi din Bucuresti se remarca Voinea Ion, de la Dinu 2000 Old SR, cu un procent de promovabilitate de 90%, 10 elevi pregatiti dintre care 9 au promovat examenul.

7. Scoala de soferi Kostar Rodmar SRL din judetul Caras Severin este prezenta din nou in top cu Trulea Ianas, instructor care a obtinut un procent de promovabilitate de 89.47%, 17 cursanti declarati admisi din 19 pregatiti.

8. In Hunedoara, instructorul cu cele mai bune performante in 2014 este Laslo Ludovic Valentin de la Axel School SRL care intra in top 10 instructori auto din Romania cu un procent de promovabilitate de 89.47%, 51 de cursanti admisi din 57 pregatiti pe tot parcursul anului.

9. Baias Ioan Liviu de la Toni Auto SRL din Cluj intra in top cu un procent de promovabilitate de 88.42%, cu 95 de elevi pregatiti si 84 declarati admisi la examen.

10. Topul se incheie cu Nedelcu Ion, instructor Gigalo Prest Com SRL din jud. Dambovita cu un procent de promovabilitate de 88.24%, 15 cursanti admisi din 17 pregatiti.

Aboneaza-te la Newsletter

Nume (necesar)

Email (necesar)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *