Home / Teste si Chestionare auto DRPCIV 2015

Teste si Chestionare auto DRPCIV 2015

Aceste teste auto pe categorii sunt cele oficiale ale Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Autovehiculelor, teste ce simuleaza exact conditiile probei teoretice ale examenului auto pe calculator. Chestionarele de pe acest site sunt actualizate la zi si corespund in totalitate cu ultimele modificari ale Codului Rutier in vigoare.

Pentru a-ti spori sansele sa iei examenul din prima incercare, va trebui sa fii familiarizat cu legislatia rutiera, acest lucru realizandu-se prin citirea acesteia si prin exersarea testelor DRPCIV.

Completarea repetata a acestor chestionare auto DRPCIV va conduce la promovarea imediata si fara emotii a examenului auto. Mult succes la sala, dar si la oras!

Ce mai poti invata de pe www.ODAT.ro

ODAT.ro si-a propus inca de la lansare sa devina mult mai mult decat o simpla sursa de chestionare auto DRPCIV.

Pentru a se detasa de numeroasele site-uri de acest tip, ODAT combina informatii utile cu teste de viteza de reactie, cursuri de mecanica online si articole dedicate stilului corect de condus.

Pe ODAT vizitatorii se pot astepta sa gaseasca informatie corecta, prezentata intr-un mod cat mai usor de inteles si mereu reactualizata pentru a tine pasul cu legislatia in vigoare si cu schimbarile aduse modului in care se desfasoara examenul pentru permisul auto sau regulile de circulatie.

ODAT.ro se ghideaza dupa conceptul de invatare rapida, interactiva, prin aplicatii practice si propune celor interesati de rezolvarea chestionarelor auto DRPCIV mult mai mult decat o platforma de testare a cunostintelor deja dobandite.

Testul de viteza de reactie permite soferilor si viitorilor soferi sa verifice cat de bine se claseaza in ceea ce priveste viteza de reactie pentru a putea face exercitii de imbunatatire a acesteia acolo unde este nevoie.

Articolele cu sfaturi sunt dedicate atat soferilor experimentati cat si incepatorilor, acoperind o serie larga de subiecte, iar informatiile despre modul optim de condus pot ajuta la reducerea consumului de carburant si la protejarea partii mecanice a autovehiculului.

Cursurile de mecanica auto de pe ODAT.ro sunt prezentate in cel mai simplu si clar mod astfel incat sa ajute nu doar in cazul intrebarilor legate de mecanica din cadrul examenului scris pentru obtinerea carnetului, ci si soferii sau soferitele care se pot scuti de multe probleme invatand cateva informatii de baza despre modul in care functioneaza si poate fi reparata masina in caz de urgenta.

Ideea ODAT.ro nu a fost niciodata aceea de a se limita la un singur aspect al artei sofatului, ci aceea de a se reinventa in permanenta pentru a include tot mai multa informatie utila, de actualitate si corect prezentata pentru toate categoriile de soferi. ODAT este un site despre soferi, pentru soferi.

Chestionare auto DRPCIV pentru obtinerea permisului de conducere

drpcivUrmarea orelor de curs si de conducere nu vor fi suficiente pentru a lua din prima proba practica a examenului auto.

Cele 22 de intrebari corecte si necesare la testul auto pot fi realizate numai prin invatarea legislatiei, codului rutier si completarea intensiva a acestor tipuri de chestionare auto drpciv pentru fiecare categorie de permis dorita.

Site-ul www.odat.ro te ajuta in procesul de invatare, oferindu-ti sfaturi utile si punandu-ti la dispozitie sute de chestionare auto pe care sa le completezi in timpul liber. Aceste chestionare auto online pentru categoriile A, B, C, D sau E sunt cele oficiale, continand toate intrebarile care pica si la proba teoretica a examenului auto.

Pentru a intra mai usor in rutina si pentru a tine minte intrebarile care iti creeaza probleme, este indicata notarea raspunsurilor DRPCIV pe care le gresesti, alaturi de explicatiile raspunsului, in acest fel micsorandu-se sansele ca aceleasi intrebari sa fie gresite si a doua oara si crescand sansele ca permisul de conducere sa fie luat din prima incercare.

It is main inner container footer text