carvertical VIN

Tesla a prezentat in sfarsit noua sa TLX 2021

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Tesla a prezentat in sfarsit noua sa TLX 2021

Am putea afirma ca Acura si-a facut temele cu reinnoirea acestui model, atat din punct de vedere stilistic cat si conceptual.

Inca din anul 1948, constructorul japonez Honda, are modele din ce in ce mai frumoase si mai performante. In plus, se afla mereu pe primele locuri atunci cand vine vorba despre cele mai puternice masini. Aici intra si noul sau model TLX.

Dupa ce, la inceput, Acura a aratat doar cateva detalii cu privire la noua sa Acura TLX, in sfarsit a devenit mai generoasa si a facut de curand o prezentare virtuala a acesteia. Deci pentru anul 2021, Acura va reveni in forta pe segmentul masinilor berline compacte de lux, cu a doua generatie, care face o multime de promisiuni frumoase.

In afara de stilul sau foarte reusit, inspirat din conceptul de tip S prezentat la salonul de la Los Angeles in noiembrie anul trecut, noua varianta TLX, va profita de cateva noutati mai ales in ceea ce priveste mecanica sa.

Motorul sau este de 4 cilindri, turbo de doi litri sau un V6 Turbo de 3 litri. In cele doua cazuri, cutia de viteze este automata si se poate selecta  de pe volan. Cei care aleg masina performanta de tip S, vor putea profita si de reglaje mai sportive. Acura TLX 2021 mizeaza si pe un nou sasiu mai rigid

Habitacul sau este ultimul racnet, cu accentul pus, fara indoiala pe sportivitate si pe tehnologie. In acelasi timp, sunt disponibile si materiale rafinate, precum aluminiul veritabil, lemnul sau pielea.

Exista mai mult spatiu la bord, o mai buna vizibilitate inspre fata, dar si o lumina ambientala personalizabila, cu 24 de nuante. Scaunele sport pot sa fie si ele reglabile iar volanul este si el sport, din piele perforata si detalii din metal.

Trebuie sa semnalam si prezenta AcuraWatch, un arsenal de dispozitive de securitate care are un reglator de viteza adaptativ, un asistent, recunoasterea semnelor de circulatie, un detector de atentie pentru sofer si multe altele.

In ceea ce priveste versiunile sale, se vor putea alege cele de baza, dar si o versiune A-Spec care va pune in evidenta elemente stilistice distinctive, roti gri de 19 inchi, accente negre si un eleron in fata foarte pronuntat.

Va exista deci in mod evident, si varianta de tip S, care nu numai ca va fi cea mai performanta, ci va beneficia si de un tratament mai agresiv in ceea ce priveste inaltimea caroseriei sale.

Chiar daca nu prezinta o revolutie in ceea ce priveste look-ul sau fata de variantele precedente, designul noii masini este foarte reusit. Este o masina care seamana foarte mult cu superbul concept de tip S.

Cu o postura atletica, proportii avantajoase, calandru impozant si cu o personalitate mai bine afirmata, noua TLX 2021, te va surprinde cu siguranta. Elementele sale vizuale vor atrage cu siguranta iubitorii de masini berline sport.

Noua masina va aparea pe piata pe la inceputul toamnei si pretul sau va incepe de la 40 000 de dolari. Dar pentru varianta spotiva va trebui sa asteptam pana la primavara.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *