Supravegherea auto, al 3-lea ochi pentru soferii incepatori

img
Home / Sfaturi utile pentru soferi / Supravegherea auto, al 3-lea ochi pentru soferii incepatori
/
1050 Views

Este greu sa fii incepator, indiferent care este domeniul pe care il vizezi. Daca esti incepator in ale soferiei, lucrurile sunt cu atat mai dificile, in conditiile in care exista o multime de riscuri, foarte multe persoane ce stau prost cu rabdarea, putine locuri de parcare, mult prea multe masini, strazi proaste si neatentie. Trebuie sa faci fata tuturor acestor elemente, ceea ce poate sa fie destul de coplesitor. Spre norocul nostru, celor care traim in 2017, exista masini din ce in ce mai inteligente si o multime de accesorii care pot sa te ajute in trafic.

Nu vom vorbi despre masini de zeci de mii de euro, care chiar daca pot fi extrem de eficiente, sunt imposibil de achizitionat. Vom vorbi, in schimb, despre camerele de supraveghere auto. Ieftine, usor de montat si foarte eficiente, camerele de supraveghere auto pot fi solutia perfecta pentru soferii incepatori si nu numai.

camere-auto

Care sunt avantajele unei camere de supraveghere auto?

Cel mai mare avantaj este, fara doar si poate, siguranta pe care o ofera. Nu de putine ori, cei care platesc amenzi sau chiar ajung sa ispaseasca pedepse penale, sunt cei nevinovati. Este greu sa dovedesti ca soferul care te-a lovit este cel vinovat, nu tu, fara a avea ceva palpabil la indemana. Cu o camera auto in schimb, poti obtine dovada extrem de usor. De asemenea, nu mai trebuie sa te ingrijorezi in legatura cu starea masinii in parcare sau cu vecinii rau voitori.

Pe lista avantajelor putem trece si un trafic mult mai civilizat. Are, intr-adevar, legatura cu siguranta, insa se refera la siguranta tututor participantilor la trafic. Stiindu-se supravegheati, foarte multi soferi aleg sa circule corect, ceea ce duce la mult mai putine accidente.

Nu va trebui sa investesti o avere pe un astfel de produs. Vei gasi la cele mai mici preturi camere de supraveghere de o calitate ireprosabila, care isi pot face treaba foarte bine. Cu putin noroc, poti descoperi o oferta supraveghere video care sa nu iti scoata mai mult de cateva sute de lei din buzunar.

Instaland o camera de supraveghere auto te poti bucura si de captarea celor mai interesante momente din trafic. Cu siguranta, pe sosele se intampla o multime de lucruri interesante sau amuzante, care merita sa fie imortalizate.

Un alt avantaj ar fi stresul mai mic atunci cand masina este in parcare. Avand in vedere ca multi rauvoitori zgarie masini doar pentru ca le sta in putere, cu ajutorul unei camere auto aestia pot fi prinsi si pedepsiti. Asta se traduce printr-un stres mai mic atunci cand nu esti la volan.

Cum alegi cea mai buna camera de supraveghere auto?

Sunt multi factori care conteaza, insa cei mai importanti sunt rezolutia, deoarece decide calitatea finala a imaginii, unghiul de filmare si tehnologia utilizata. Este important sa ai o camera care poate sa filmeze atat ziua, cat si noaptea, care sa fie foarte stabila si sa aiba o capacitate mare de stocare a imaginilor. De asemenea, poate fi extrem de util un microfon care sa inregistreze sunete si o conectivitate cat mai variata. Pe piata pot fi gasite camere de supraveghere cu o multime de dotari interesante, inclusiv cu GPS, asadar, daca vrei totul de la un dispozitiv, ai posibilitatea de a gasi o camera auto care sa iti ofere ceea ce ai nevoie.

Salvează

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *