Statistici inchirieri auto: Sezonul sarbatorilor dubleaza cererile pentru inchirieri de masini in Bucuresti

img
Home / Stiri si noutati auto / Statistici inchirieri auto: Sezonul sarbatorilor dubleaza cererile pentru inchirieri de masini in Bucuresti
/
1077 Views

Sezonul sarbatorilor vine la pachet cu multe cadouri, dar si multe deplasari, astfel ca serviciile rent a car din Bucuresti si Otopeni sunt extrem de accesate. Luna decembrie este, fara doar si poate, perioada din an in care se inregistreaza cel mai mare flux de turisti atat la nivelul Capitalei, cat si la nivelul intregii tari. Este momentul in care cei stabiliti in strainatate se intorc in tara, pentru a sarbatori Craciunul alaturi de familie si cauta masini de inchiriat pentru o experienta cat mai linistita, sigura si fara griji.

De sarbatori, romanii plaseaza in avans comenzi pentru inchirieri auto in Bucuresti si Otopeni

Pentru a fi siguri ca nu vor intampina probleme de ultim moment cu inchirierea unei masini, multi romani plaseaza in avans comenzile. In plus, cei care opteaza pentru inchirieri auto prin Dpd Rent Bucuresti pot alege dintre cele mai noi modele de masini de inchiriat de oras, sport sau de teren, in functie de locatia in care isi vor petrece sarbatorile de iarna. De pilda, puteti inchiria autoturisme Kia, Suzuki sau Ford pentru deplasarile in oras, Volkswagen pentru drumuri muntoase sau Chevrolet pentru trasee mai lungi.

Ce asteptari au clientii de la masinile oferite spre inchiriat?

Tot mai multe dintre masinile de inchiriat din flotele auto detinute de companiile rent a car din Bucuresti apartin celor mai noi serii Audi, BMW etc, satisfacand fiecare asteptare a conducatorilor auto. Acest detaliu scoate la suprafata nevoia de adaptare a serviciilor de inchirieri auto la cerintele clientilor, mai ales ale celor din strainatate. Pentru ca revin in tara si intalnesc drumuri slab practicabile, neasfaltate sau denivelate, este evidenta nevoia acestora de a inchiria masini puternice, capabile sa le ofere un transport sigur si confortabil oriunde si oricand.

Un sfert dintre solicitari vizeaza inchirierea de masini spre Otopeni

In intervalul decembrie – februarie sunt inregistrate cu de pana la doua ori mai multe cereri pentru inchirieri de masini in Otopeni, dupa cum indica datele din 2017 a unei companii de rent a car din Bucuresti. Principalul motiv il constituie fluxul continuu de turisti care raman in tara pentru mai mult de o saptamana, timp in care planuiesc sa viziteze mai multe locatii. In mod evident, pentru acesti clienti sunt mult mai fezabile inchirierile de masini, insa serviciile rent a car spre aeroport Otopeni devin rentabile si in raport cu tarifele aplicate de taximetristi. In plus, costul inchirierii unei masini spre Otopeni se adapteaza inclusiv bugetelor low cost.

De ce aleg romanii sa inchirieze o masina desi au la dispozitie si alte optiuni?

Motivele pentru care cererile pentru inchirierea de masini in Bucuresti sunt in crestere sunt numeroase. Focusul este situat asupra sigurantei de a conduce o masina constant verificata, de lux, usor de condus si accesorizata in functie de nevoile pasagerilor. Cu alte cuvinte, este mai usor si accesibil sa gasiti masini de inchiriat decat sa le imprumutati de la cunostinte. In plus, clientii care doresc sa inchirieze o masina in Bucuresti pot opta si pentru un pachet de asiguari sau Full Casco in cazul a cel putin 6 zile de inchiriere.

Cel mai frumos cadou pe care si-l fac multi conducatori auto este inchirierea unei masini pe care au asteptat sa o conduca tot anul. Gratie serviciilor rent a car din Bucuresti si Otopeni, acestia isi pot alege modelul dorit dintr-o flota cu peste 150 de masini de inchiriat simplu si rapid. Aceasta optiune ii ajuta sa se bucure de deplasari in siguranta in Bucuresti si in tara cu ocazia sarbatorilor de iarna, in conditiile unui drum nu tocmai usor de parcurs.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *