Toni Auto

img
/
574 Views

Scoala de soferi Toni Auto face parte dintre scolile de top din judet si are pana in momentul actual cateva mii de soferi pregatiti de instructorii scolii pentru categoriile A, B si C. Personalul scolii este unul pregatit la cel mai inalt nivel profesional si este capabil sa se adapteze tuturor tipurilor de cursanti pentru a obtine cele mai bune rezultate cu acestia.

Programul de conducere este unul flexibil si poate fi adaptat in functie de timpul liber al cursantilor. Scoala de soferi Cluj ce pune la dispozitie fiecarui cursant un CD cu legislatia rutiera in vigoare, dar si cu chestionare auto prin intermediul carora se poate verifica nivelul de pregatire. Taxele de scolarizare se pot plati si in rate, iar pentru plata integrala anticipata se aplica reduceri.

Contact scoala de soferi Toni Auto:

 • Sediu – aleea Bibliotecii Nr 10, langa sensul giratoriu din Marasti, in cladirea cu Romtelecom (Posta)
 • Telefoane – 0745-990749
 • Program – Luni-Vineri 8-20

Ai urmat cursurile scolii de soferi Toni Auto? Lasa mai jos feedback-ul tau!

15 Comments

 1. Toni e cea mai buna scoala de soferi din Cluj. Eu fac la ei a doua oara, prima data am facut la (EDIT – alta scoala) si nu mi-am luat permisul, desi am dat de 4 ori traseul. Am inceput de la zero aici si imi place f mult, am invatat mult mai multe decat la (EDIT – alta scoala). Instructorul meu de aici e mult mai bun, stie meserie. Sper sa iau permisul din prima, acum chiar ma simt pregatita. Aveti grija sa nu patiti ca mine, am ales scoala ieftina si am ajuns sa platesc cel putin de 3 ori suma, cu ore suplimentare si examene cu tot. Pret mic=servicii proaste, cel putin la scoala (EDIT – alta scoala). :((((

 2. e cea mai buna scoala din Cluj, masini super curate si instructori tineri , nu jegosi cum am vazut la altii prin masini

 3. Cei mai seriosi. Se poarta f frumos. Eu m am mutat aici de la alta scoala. M au ajutat si mi au facut si reducere. Foarte de treaba.

 4. va multumesc mult pt tot !!!! datorita voua sunt sofer si chiar bunicel pot sa afirm. nu a fost usor dar mi-a placut f mult cum v-ati ocupat de mine din prima zi. abordare, legislatie, material didactic, masina, instructor, conducere examen , tot. O experienta frumoasa si din fericire am luat din prima examenul. Va multumesc pt tot ajutorul si va doresc numai succes !

 5. Toni este cea mai serioasa scoala de soferi din Cluj. Tot personalul e de nota 10+++. Multumesc pt experienta, ajutor si Permis !

 6. personalul e de nota 10 , sediul arata de nota 10, placut impresionat, sa vedem cum terminam. Era multa lume la rand la inscrieri. Fata de la birou foarte amabila si eficienta. Prima impresie este foate buna. masinile la alegere, multe marci.

 7. Aglomeratie mare, multi elevi, dar sunt cei mai buni din cate zice lumea. Mai bine dureaza mai mult decat sa isi bata joc in alta parte si sa nu inveti nimic. Eu saptamana viitoare incep 😉

 8. am terminat, am luat permisul. A fost f greu la traseu, sunt ff exigenti te pica pt mai nimic, dar in final, cu rabdare, merita efortul, Mulumesc toni auto !

 9. Fac pe un Golf v, masina e f buna , bine ntretinuta si instructorul e f calm. AM vazut ca sunt multi instructori tineri. e mai usor sa comunici cu tineri decat cu cei mai in varsta, parerea mea. Pana acum nu am nimic de comentat negativ, sa vedem cum termin 😉

 10. mi se pare scoala cea mai serioasa din cluj. am fost la cateva firme si am studiat oferta , dar de departe la toni a fost cel mai ok. parc auo variat si conditii mult mai bune de scolarizare. parerea mea.

 11. Sunt de departe cei mai buni de pe piata din zona.
  Masini , dotari, oameni super.
  Examenul foooooarte greu
  se asteapta foooooarte mult pana la proba practica
  in rest, nimic de reprosat

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *