Scoala de soferi Teleorman

In judetul Teleorman poate fi greu sa gasesti o scoala de soferi daca nu locuiesti in apropiere de resedinta de judet.

Pentru a te ajuta, am realizat o lista cu toate scolile de soferi din judetul tau impreuna cu adresa si datele de contact a fiecareia dintre acestea.

Indiferent ce categoria de permis care te intereseaza, te poti folosi de lista noastra pentru a contacta scolile sau instructorii autorizati cei mai apropiati din Teleorman si a cere o lista de oferte. Comparand cateva variante, poti face alegerea cea mai practica si avantajoasa pentru tine.

Scoli de soferi din Teleorman

Alege o scoala de soferi Teleorman si un instructor auto din Teleorman ce te va invata sa conduci o masina pe drumurile publice.

img
Scoala de soferi din Teleorman care ofera cursuri de formare profesionala pentru obtinerea atestatelor de instructor auto, taximetrist, conducator auto transport persoane, marfuri generale si transporturi agabaritice.

Scoala de soferi din Teleorman care are un parc auto format din autoturisme marca Renault Megane, Fluence, Clio, Opel, Peugeot 206, Volkswagen si Dacia Logan sau Sandero.

Scoala de soferi din Teleorman cu instructori rabdatori, calmi si dispusi sa se adapteze personalitatii si ritmului fiecarui cursant in parte.

img
Scoala de soferi din Teleorman care se distinge prin seriozitate, profesionalism si flexibilitate, avand soferi cu experienta vasta atat in trafic, cat si in materie de instructaj.
It is main inner container footer text