Scoala de soferi Iasi

Incerci sa obtii permisul de conducere in judetul Iasi dar ai probleme cu gasitul unei scoli sau al unui instructor autorizat aproape de zona in care locuiesti?

Iti oferim o lista completa cu datele de contact ale scolilor si instructorilor auto din Iasi astfel incat tu sa te poti ghida dupa adresa si sa poti alege cea mai apropiata sau convenabila varianta.

Permisul de conducere inseamna un avantaj in plus pentru obtinerea unui loc de munca, asa ca profita de aceasta ocazie pentru a te inscrie la scoala si a deveni sofer anul acesta.

Scoli de soferi din Iasi

Alege o scoala de soferi Iasi si un instructor auto din Iasi ce te va invata sa conduci o masina pe drumurile publice.

Scoala de soferi din Iasi care ofera asistenta cursantilor in vederea obtinerii actelor necesare pentru intocmirea dosarului si depunerii acestuia pentru sustinerea examenului cu organele de Politie.

Scoala de soferi din Iasi care are 10 ani de experienta si detine autovehicule care respecta toate standardele de confort si siguranta, dar si o sala de cursuri dotata modern.

img
Scoala de soferi din Iasi cu o echipa ghidata de seriozitate si profesionalism si cu un parc auto care se ridica la standarde europene.

Scoala de soferi din Iasi cu instructori profesionisti si care are un parc auto de exceptie, ce contine 15 autovehicule, incepand cu motociclete si terminand cu camioane.

It is main inner container footer text