Scoala de soferi Constanta

Judetul Constanta face parte din judetele cu cele mai multe scoli de soferi.

Daca esti interesat sa iti iei permisul de conducere atunci cu siguranta ai nevoie de serviciile unei scoli de soferi, indiferent de categoria sau categoriile pentru care optezi. Noi am adunat toata aceasta informatie intr-un singur loc pentru a te ajuta in luarea unei decizii avantajoase pentru tine.

In acest sens, iti punem la dispozitie toate datele de care ai nevoie in alegerea scolii potrivite (preturile practicate, adresa la care isi desfasoara activitatea, numerele de telefon la care reprezentantii scolii pot fi contactati si chiar adresa de email la care poti cere detalii suplimentare legate de cursuri sau examene).

Scoli de soferi din Constanta

Alege o scoala de soferi Constanta si un instructor auto din Constanta ce te va invata sa conduci o masina pe drumurile publice.

Home /
img
Scoala de soferi din Constanta care se foloseste de programe de scolarizare de ultima generatie, avand sali dotate cu calculatoare touch-screen, exact ca cele folosite in timpul examenului oficial.

Scoala de soferi din Constanta unde verificarea cunostintelor se face in format electronic, prin intermediul chestionarelor DRPCIV, astfel incat toti cursantii sa intre mai usor in atmosfera de examen

Scoala de soferi din Constanta cu peste 50 de angajati care ofera materiale didactice atat in format electronic, cat si tiparite.

img
Scoala de soferi din Constanta cu o echipa experimentata si un parc auto compus din Volkswagen Golf 4 si 5, Dacia Logan, Tico, Cielo, Skoda Fabia, camioane si autobuze marca Mercedes si motociclete Minsk si Formula.

Scoala de soferi din Constanta ce ofera posibilitatea cursantilor de a plati in rate orele de curs, pregatind viitorii soferi pentru obtinerea permisului auto categoria B.

It is main inner container footer text