Autobest Seba

img
Home / Scoala de soferi Arad / Autobest Seba
/
764 Views

Autobest Seba este o scoala de soferi din Arad care urmareste in permanenta sa vina in intampinarea persoanelor care ii trec pragul cu un alt mod de pregatire, modern si adaptabil fiecarui cursant in parte. In plus, profesorii si instructorii scolii, cu un inalt nivel de pregatire, au in permanenta o atitudine pozitiva si pun accent pe educarea cursantilor in vederea conducerii preventive, a conducerii ecologice si a unui comportament civilizat in trafic.

Sala de cursuri teoretice este una ultramoderna, dotata cu videoproiector, calculatoare cu monitoare touchscreen pentru o simulare perfecta a conditiilor de examen si, nu in ultimul rand, pune la dispozitia cursantilor chestionare actualizate ori de cate ori apar modificari la Codul Rutier, pentru o mai buna pregatire a acestora. Pregatirea practica are loc pe autovehicule noi si in compania unor instructori de exceptie, instructori cu calitati psihopedagogice deosebite.

In plus, scoala organizeaza cursuri de legislatie rutiera si de conduita preventiva necesare celor care doresc sa isi redobandeasca permisul mai devreme in urma suspendarii acestuia.

Contact scoala de soferi Autobest Seba:

  • Sediu: Bulevardul Nicolae Titulescu, Arad, Arad
  • Telefon: 0772 112 442; 0740 032 371

Ai urmat cursurile scolii de soferi Autobest Seba? Lasa mai jos feedback-ul tau!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *