Alsim Auto Bzm

img
Home / Scoala de soferi Prahova / Alsim Auto Bzm
/
56 Views

Scoala de soferi amatori si profesionisti pentru categoriile AM, A, B,C, C+E sau D care serveste orasul Ploiesti, dar si zonele limitrofe si care dispune de personal calificat si dotari moderne in vederea pregatirii cursantilor pentru promovarea cu succes a examenului.

Pentru ca personalul scolii pune mare accent pe relatia cu fiecare cursant in parte, flexibilitatea este cuvantul cheie, astfel programul este stabilit de comun acord cu instructorul, astfel incat sa fie usor de urmat, iar eficienta fiecarui curs in parte sa fie maxima. In acest scop se organizeaza cursuri inclusiv in weekend, iar traseul pe care se face pregatirea include si zona de traseu pe care se sustine examenul practic final.

Parcul auto este modern, cu autoturisme usor de condus pentru perioada de pregatire practica, iar scoala detine cabinet propriu de analize medicale si efectuare a testului psihologic.

Contact scoala de soferi Alsim Auto Bzm:

  • Sediu: Str. Stefan Cel Mare nr. 6, Ploiesti, jud. Prahova.
  • Telefon: 0722 249 196.
  • Program: L-V: 9:00-17:00 S: 10:00-14:00.

Ai urmat cursurile scolii de soferi Alsim Auto Bzm? Lasa mai jos feedback-ul tau!

1 Comments

  1. Feriti-va de ei ca de dracu.oamenii de acolo sunt praf de la incompetenta de Loredana pana la patron.nu recomand nimănui școala asta. Habar nu au sa se poarte cu clienții lor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *