carvertical VIN

Renault- care sunt noutatile pentru viitor?

img
Home / Masini noi 2023 pe piata auto / Renault- care sunt noutatile pentru viitor?
/
/
332 Views

Noutatile se anunta foarte multe pentru viitor la Renault si in urmatorii ani, se pare ca celebrul constructor va avea un program destul de incarcat. Intre reinnoiri sau restilizari si exclusivitati, planul strategic de la Renault prevede numai putin de 19 noutati pana in 2025.

Iata cateva dintre ele care iti vor atrage cu siguranta atentia

Noutatile Renault pentru 2021

Arkana. Arkana va fi primul SUV coupe produs de catre un constructor generalist. Aduce putin cu Dacia Duster si are aceeasi platforma ca si Clio si Captur. Nu are o versiune cu transmisie integrala, dar va avea o motorizare reusita hibrida de la Clio E-Tech si ar putea deci deveni si o hibrida reincarcabila.

Kangoo si Express Van. Un alt mare eveniment pentru anul 2021- Kangoo de a treia generatie va avea cea mai moderna versiune in sfarsit. Stilul sau se va moderniza deci si va relua codurile celor mai recente modele de la Renault. In afara de versiunea ludospace, mai regasim si utilitara pentru firme, Kangoo Van. Ambele au aceeasi arhitectura ca si Megane, Scenic sau Talisman. Renault anunta schimbari la cele mai inalte standarde si o veritabila revolutie la interior.

Megane electric. La sfarsitul anului 2021 va aparea pe piata si un model de Megane electric. Un model prefigurat de concept-carul Megane eVision. Aceasta noua masina va fi construita pe platforma CMF-EV, inaugurata de catre masina SUV Nissan Ariya. La fel ca si in cazul masinii Citroen C4, aceasa va evolua si va fi putin la jumatatea drumului intre o berlina si un crossover. Noutatile Renault pentru 2022.

Kadjar. Noua Renault Kadjar va fi prezentata la sfarsitul anului 2022. Un model capital, va avea cea mai grea sarcina- sa reuseasca acolo unde primul model a esuat. Va imparti mereu platforma si cateva elemente tot cu Nissan Qashqai. In orice caz, tehnologia de la interior va trebui net ameliorata.

Noutati Renault pentru anul 2023

Kadjar cu 7 locuri. Pe la sfarsitul anului 2023, Kadjar va deveni putin mai lung si va oferi o masina cu 7 locuri. In sfarsit se va propune deci o alternativa la Peugeot 5008, Skoda Kodiaq sau Volskwagen Tiguan All Spaces.

Morphoz. Tot in aceasta perioada va aparea pe piata o masina inspirata de un concept car Morphoz. Acest model va fi pentru Nissan Ariya ceea ce este Kadjar pentru Qashqai.

R5. Va fi marea vedeta a anului 2023. Va fi o masina 100% electrica, produsa la Douai, la fel ca si Megane-ul electric. Va putea inlocui deci modelele de Twingo si de Zoe.

Noutati Renault pentru anul 2024

Modelele Koleos, Talisman si alte Espace vor disparea. Ramane de vazut cum. Caci Renault isi doreste sa ajunga din nou la segmentul D. Modelul se Scenic se va reinventa. Renalult va prezenta si o masina pe segmentul C. Scenic nu va avea chiar foarte multe imbunatatiri deoarece se pare ca masinille monospace nu mai sunt atat de populare. In 2025 va aparea inca un model de masina 100% electrica. S-ar putea sa fie Zoe, de a doua generatie. Ramane de vazut.

Aboneaza-te la Newsletter

Nume (necesar)

Email (necesar)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *