Primul SUV de lux din istoria BMW urmeaza sa fie lansat. Cum arata noul X7?

img
Home / Masini noi 2021 pe piata auto / Primul SUV de lux din istoria BMW urmeaza sa fie lansat. Cum arata noul X7?
/
536 Views

Recent, BMW a publicat prima poza oficiala cu noul X7. Lansarea oficiala a acestuia este prevazuta pentru sfarsitul lunii. Acest SUV de lux urmeaza sa fie asamblat la uzina din Spartanburg.

Cunoscutul constructor bavaerz de masini a publicat recent primele imagini oficiale cu noul Suv BMW, X7. Lansarea oficiala a fost confirmata pentru luna octombrie si modelul va intra in productie pana  la sfarsitul acestui an. Noul X7 se vrea a fi un varf de gama, un Suv de lux oferit in premiera absoluta de cunoscutul brand din Munchen. Testele pentru aceasta masina au inceput cu putin timp in urma, momentul lansarii apropiindu-se cu pasi repezi, un eveniment programat si anuntat pentru sfarsitul acestei luni.

Insa, inainte de lansarea oficiala, BMW a ales sa posteze pe pagina sa oficiala de Facebook o prima imagine teaser cu acest nou SUV, care se vrea un rival al modelelor lansate de Mercedes Benz si de ce nu, de Bentley sau de Rolls-Royce. Destul de secretoasa inca, imaginea tradeaza doar blocurile de lumini frontale, grila supradimensionata a radiatorului, doua din elementele estetice care fac parte din designul acestui SUV.

De fiecare data cand au fost nevoite sa treaca prin fata camerelor, prototipurile noului BMX X7 au fost acoperite de un camuflaj extrem de des dar conceptul prezentat incepand cu anul trecut in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt ne-a oferit o serie de indicii cu privire le viitorul SUV de lux apartinand bavarezilor. Un SUV care a reusit sa iasa in evidenta prin sase locuri dispuse pe trei randuri, prin doua ecrane generoase, fiecare avand 12,3 inchi si prin multe alte elemente.

Ceasurile de bord sunt digitale, asa cum se astepta multa lume, sistemul de infotainment fiind amplasat la aceeasi inaltime, asta din motive de ergonomie. Nu se cunoaste inca exact gama de motorizari dar cel mai probabil urmeaza sa cuprinda unitati diesel si pe benzina, ulterior putand fi disponibila, conform zvonurilor, o versiune plug-in hybrid. Transmisia automata cu opt trepte si tractiunea integrala vor fi oferite cu siguranta de modelul standard.

Noul BMW X7 vrea sa concureze cu Range Rover și Mercedes-Benz GLS, finisarea si ergonomia urmand să fie la nivelul actualei Serii 7. BMW X7 va fi oferit in configuratii de cinci sau sapte locuri. O versiune de ultra-lux, cu cate doua locuri individiuale pentru randurile de scaune doi si trei ar putea face, conform zvonuriloe, de asemenea, parte din program.

Paleta de motoriari urmeaza sa fie generoase, BMW X7 urmand săa preia de la Seria 7 unitatile actuale cu sase, opt si doisprezece cilindri.

Pana la sfarsitul anului, noul BMW X7 urmeaza sa intre in productie la uzina din Spartanburg (Carolina de Sud) a constructorului bavarez.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *