carvertical VIN

Lovitura grea pentru Prima Masina. New Kopel Group a lansat „Prima Masina Second Hand” in rate

img
Home / Programul Prima Masina 2024 / Lovitura grea pentru Prima Masina. New Kopel Group a lansat „Prima Masina Second Hand” in rate
/
/
3217 Views

Programul Prima Masina a starnit controverse inca de la primul anunt. Pe de o parte a baricadei se aflau cei incantati de initiativa guvernamentala, pe de alta parte cei care considerau ca programul nu este indeajuns de avantajos pentru a fi atractiv.

In prima jumatate a anului 2015, Programul Prima Masina a devenit victima birocratiei si perioadei lungi de asteptare, foarte putine cereri de finantare fiind aprobate. In tot acest timp, New Kopel Group a profitat de situatia pietei pentru a lansa o alternativa asemanatoare, dar conceputa pentru a ii atrage pe cei cu bugete mai mici: „Prima Masina Second Hand”.

Reprezentatii New Kopel Group, subsidiara Shlomo Group, cu sediul in Israel a anuntat la mijlocul lunii iulie lansarea unui program care este conceput sa se inspire, dar si sa concureze cu programul Prima Masina. Conform reprezentantilor New Kopel Group, decizia a fost luata in urma unei analize serioase de piata. Statisticile arata ca mai mult de jumatate din romani ar prefera sa isi ia o prima masina second hand inainte de a face investitia pentru o masina noua.

prima masina second hand

Programul este conceput pentru a fi atractiv si a putea concura, astfel perioada de creditare este de 36 de luni, iar dobanda de 4.5%, la jumatate fata de dobanzile practicate pe piata bancara in momentul actual. Este un program gandit pentru a satisface nevoile nucleului economic al tarii: clasa de mijloc si companiile mici si medii.

Hezi Hayb, CEO al New Kopel Group explica cum s-a ajuns la decizia de a initia programul Prima Masina Second Hand in rate, program pentru care colaboreaza cu Ideal Leasing. Initiativa nu a fost una fara probleme, una dintre cele mai mari fiind aprovizionarea constanta cu masini second hand. Cererea estimata este mare pentru masinile second hand, cu precadere pentru masinile second hand de origine germana.

Programul a demarat incepand cu data de 18 iunie si desi ofera finantare pe termen mai scurt decat Programul Prima Masina (36 de luni fata de 60 de luni), programul capata deja rapid popularitate.

NKG, printre liderii de piata pe segmentul de inchirieri masini in sistem leasing operational

Grupul este specializat in principal pe inchirierea de masini in sistem leasing operational. In acest scop dispun de o flota de 3000 de masini si peste 300 de clienti. Obiceiul de a inchiria masini este inca unul nu foarte raspandit pe piata din Romania, iar New Kopel Group urmareste sa se adapteze, lansand oferte pornind de la 9.9 euro pe zi. Oferta nu se adreseaza doar firmelor, pot inchiria masini si soferii care nu dispun de masina personala si doresc sa plece din oras in weekend.

New Kopel Group activeaza de peste 10 ani pe piata din Romania, urmand filozofia „Always Yes”, o filozofie a proiectelor inovative. Grupul a investit peste 25 de milioane de euro pe patru linii de business dezvoltate in tara.

Aboneaza-te la Newsletter

Nume (necesar)

Email (necesar)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *