Prima de casare Rabla in 2016

img
Home / Programul Rabla 2019 / Prima de casare Rabla in 2016
/
2183 Views

Pentru anul 2015, programul Rabla a pus la dispozitia celor interesati 25.000 de tichete pentru prima de casare, respectiv 20000 pentru persoane fizice si 5000 pentru persoane juridice, in valoare totala de 200 milioane de lei. Anul acesta nu se schimba nimic fata de anul trecut, valoarea eco bonusurilor ramanand aceleasi.

Tichetul pentru beneficiarii programului Rabla 2016 are o valoare de 6.500 de lei si se obtine in urma casarii unui autovehicul mai vechi de 8 ani ce se incadreaza in criteriile de acceptare (este inmatriculat pe numele proprietarului, este echipat cu toate piesele principale, indispensabile pentru functionare).

Reduceri majore pentru masinile electrice

Pe langa prima de casare, soferii care aleg sa achizitioneze masini non-poluante, respectiv masini electrice pot beneficia de unul dintre ecotichetele puse la bataie de Ministerul Mediului.

eco bonus rabla

Eco-bonusurile obtinute pentru cumpararea unor masini putin poluante sau non-poluante pot fi cumulate, fiecare proprietar de masina uzata avand optiunea sa foloseasca pana la 4 reduceri la achizitionarea unui autoturism nou (prima de casare + 3 eco-bonusuri, acolo unde este cazul).

Astfel, pentru o masina electrica noua, proprietarul poate beneficia de urmatoarele prime si bonusuri:

  • prima de casare 6500 lei;
  • eco-bonus pentru masini cu emisii CO2 mai mici de 100 g – 750 lei;
  • eco-bonus pentru masini electrice hibrid – 1500 lei;
  • bonus pentru masini electrice – 2500 lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *