Home / Poze cu prototipuri de masini

Poze cu prototipuri de masini

Esti pasionat de SF si tehnologie? Vrei sa stii ce ne rezerva viitorul, care sunt cele mai stralucite idei ce vor capata contur in anii ce urmeaza? Vrei sa iti faci o imagine asupra modului in care te vei deplasa catre companie si inapoi peste doar 10-15 ani?

Am adunat special pentru cei ca tine o serie de imagini cu prototipuri de masini care iti vor schimba radical modul in care privesti viitorul transportului personal. Saloanele de masini vin an de an cu prototipuri din ce in ce mai indraznete, iar partea cu adevarat interesanta este faptul ca acestea nu reflecta deloc imaginea pe care o aveam asupra masinii viitorului in urma cu doar 20 de ani. Nu avem prototipuri de masini zburatoare insa avem concepte pe care nici macar nu le-am fi putut banui in urma cu doua decenii. Masini ultra usoare, masini care devin mai mult decat o modalitate de transport, ci chiar un spatiu de lucru pe roti, masini ce nu au nevoie de soferi, masini ce nu polueaza si masini ce sfideaza notiunea de estetica a momentului, toate acestea intra in sfera larga a conceptului de masini prototip.

Alege din colectia de poze cu prototipuri de masini si transforma-ti spatiul de lucru intr-un spatiu dedicat evolutiei tehnologiei. Poate intr-o zi nu prea indepartata te vei trezi la volanul prototipului pe care l-ai avut candva pe desktop.

Galerie poze cu prototipuri de masini

Mai multe poze cu prototipuri de masini se pot gasi si pe www.conceptcarz.com/wallpaper

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

It is main inner container footer text