carvertical VIN
Home / Poze cu masini de curse

Poze cu masini de curse

Copil fiind te-ai visat probabil pilot de curse. Nu e nimic neobisnuit, cei mai multi au avut o astfel de fantezie, diferenta este ca unii au crescut si au lasat visele legate de pista si viteza in urma, altii nu. Exista aceia dintre noi care au refuzat sa lase maturizarea, slujba si familia sa infraneze pasiunea pentru viteza. Daca te numeri printre acestia, obisnuiai probabil sa colectionezi poze cu masini de curse din gumele Turbo si probabil mai ai undeva ascunsa si prafuita aceea colectie.

Este timpul sa o inlocuiesti cu o serie de imagini de mare rezolutie cu masinile de curse ale copilariei, dar si prototipurile ce abia intra pe circuit. Nu te opreste nimic sa iti lasi imaginatia sa te puna in spatele volanului si sa iti inchipui ca esti singur cu pista atunci cand problemele, zgomotul de la birou sau termenele limita devin prea stresante. Nimic nu se compara cu sunetul motorului unei masini de curse, iar desi o poza nu il poate reda, iti garantam ca imaginile noastre sunt atat de reale si de detaliate incat cu siguranta il vei auzi in minte cand le privesti.

O serie de poze cu masini de curse pe ecranul desktop-ului sunt declaratia ta ca „DA”, ai visat sa fi pilot si nu te opreste nimic sa continui sa o faci.

Galerie de poze cu masini de curse si sport

Mai multe poze cu masini de curse se pot gasi si pe wall.alphacoders.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

It is main inner container footer text