Peugeot 2008 II- pret, echipare, motorizari si noutati

img
Home / Masini noi 2021 pe piata auto / Peugeot 2008 II- pret, echipare, motorizari si noutati
/
294 Views

Oare ce ne rezerva masina Peugeot 2008 2, noul Suv compact al celebrei marci cu leu? Iata mai multe in acest articol despre noul sau look, echiparile sale, dar si despre noile versiuni ale motorului sau.

Lansat pentru prima data in 2013, Peugeot 2008 a fost restilizat inainte de a se prezenta sub un nou look. Intr-adevar, SUV-ul compact de la Peugeot, are dreptul la o noua versiune- Peugeot 2008 II.

Peugeot 2008 II, un nou SUV care intoarce pagina in raport cu versinea sa anterioara. Noul Puegeot 2008 se inscrie in linia modelului 208, adica este un SUV care marcheaza o anumita ruptura fata de predecesorul sau de tip crossover, lansat in martie 2013. Acest lucru se resimte la mai multe niveluri mai ales in ceea ce priveste estetica sa, instrumentarea sa au habitabilitatea sa.

O crestere exponentiala, un habitaclu inspirat. Prima diferenta marcanta intre noul Peugeot 2008 si vechiul model o reprezinta lungimea. A doua generatie a micului SUV de la Peugeot castiga 14 cm fata de predecesorul sau. Asta inseamna ca si masinile Citroën C3 Aircross, Hyundai Kona sau Seat Arona sunt si ele depasite. Pe de alta parte, aparenta sa este mai moderna ca niciodata. Gata cu rotunjimile, liniile sunt de acum foarte stricte si intinse, la fel ca si la surioasa sa mai mica, Peugeot 208. In partea din spate insa, proportiile inca ne mai duc cu gandul la modelul Peugeot 3008.

La bord, conducatorul si pasagerii vor avea impresia ca evolueaza intr-o masina Peugeot 208, cu proportiile restilizate in ceea ce priveste inaltimea. De fapt, noul habitaclu este clar inspirat de cel de la 208, ocazia ideala deci de a admira din nou faimosul i-Cockpit, care se distinge printr-o instrumentare generoasa si extrem de bine inspirata. La bord, insa singurul inconvenient este ca alegerile in ceea ce priveste personalizarea sunt destul de limitate.

In ceea ce priveste echipamentele, noul Peugeot 2008 se arata destul de generos. Are un regulator de viteza adaptativ, un dispozitiv de franare de urgenta, detectarea pietonilor ziua sau noaptea, recunoasterea panourilor de circulatie, detectarea unghiurilor moarte, etc. Am putea spune chiar ca noul Peugeot 2008 este un adevarat concentrat de tehnologie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *