Permis pentru viitor – Mol Romania sprijina tinerii defavorizati pentru obtinerea permisului

img
Home / Stiri despre permisul auto / Permis pentru viitor – Mol Romania sprijina tinerii defavorizati pentru obtinerea permisului

Programul Permis pentru viitor lansat de Mol Romania are ca scop sprijinirea tinerilor din medii nefavorizate in vederea obtinerii permisului de conducere. Compania a anuntat ca va suporta costurile de scolarizare si taxele aferente obtinerii permisului de conducere pentru 25 de tineri alesi in urma analizei solicitarilor depuse la fundatiile partenere pana pe data de 19 ianuarie 2016.

Programul lansat de MOL si Fundatia pentru Comunitate in parteneriat cu Salvati Copii Romania, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, Asociatia de Protejare a celor Talentati „Nyilas Misi” si Fundatia „Sfantul Francisc” finanteaza obtinerea permiselor pentru categoria B, C sau D (inclusiv tractoare agricole si forestiere, troleibuze sau tramvaie) pentru tineri cu varste cuprinse intre 17 si 25 de ani.

permis pentru viitor

Kinga Daradics, CEO si Country Chariman MOL Romania explica motivele care au determinat lansarea programului, vorbind despre sansele de a porni in viata pe plan profesional pentru tinerii defavorizati. Un permis de conducere este totodata extrem de important pentru obtinerea unui loc de munca si independenta financiara.

Programul este la inceput de drum, existand planuri ca acesta sa continue cu ajutorul ONG-urilor partenere pentru a sprijini cat mai multi tineri din medii defavorizate in vederea obtinerii permisului. Nu pot exista niciodata indeajuns de multe initiative de acest gen, de aceea se urmareste ca acest program sa continue si sa se dezvolte exponential dupa acesta prima editie pilot.

Pentru primii 25 de tineri beneficiari care vor fi alesi de ONG-urile partenere s-au pus la dispozitie 50.000 de lei.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *