Opel anunta numai putin de 8 modele electrificate pana la sfarsitului anului 2021

img
Home / Masini noi 2018 pe piata auto / Opel anunta numai putin de 8 modele electrificate pana la sfarsitului anului 2021
/
211 Views

Opel isi continua lansarea planului PACE !, lansat in momentul in care a intrat sub aripa grupului PSA, in legatura cu ofensiva de produse care urmeaza sa fie lansate pentru a satisface nevoile clientilor si pentru a asigura respectarea regulilor severe cu privire la emisiile de CO2 la nivel european care urmeaza sa intre in vigoare incepand cu anul 2020. Portofoliul viitor este cel care va asigura un viitor durabil si de succes atat pentru reteaua de distributie cat si pentru companie.

Inca de la inceputul acestui an si pana la sfarsitul anului 2020, Opel urmeaza sa lanseze numai putin de 8 modele noi sau « reimprospatate », anuntandu-si ambitia de a investi in segmente mari si mai profitabile. Pana va reusi acest lucru, Opel urmeaza sa ofere unul din cele mai noi portofolii de masini dintre producatorii de autovehicule in masa.

In mod clar, Opel s-a angajat sa vina pe piata cu cel putin un model complet in fiecare an. Doar in 2019 Opel urmeaza sa lanseze noua generatie a best-seller-ului Corsa dar si succesorul modelului care s-a bucurat de un succes imens, Vivaro, acesta din urma fiind disponibil pe piata atat in varianta LCV cat si in varianta desinata transportului de pasageri.

Variante suplimentare si o serie de versiuni de echipamente se pregatesc de asemenea pentru noul Combo LCV.

Succesorul popularului model Opel Mokka X va urma in 2020 si este cel care va juca un rol esential in strategia de a extinde proportia vanzarilor SUV-ului companiei de la 25 la 40% pana in 2021.

„Opel goes electric” a fost una din ambitiile asumate de companie in noiembrie 2017, ca parte a planului PACE! Cartile de comanda, atat pentru modelul electric si cu cinci locuri Corsa, cat si pentru Grandland X PHEV (plug-in hybrid), care vor fi produse la Eisenach, vor fi deschise pana in vara anului 2019.

Pana la sfarsitul anului 2020, Opel va avea in total patru modele electrificate, transformand astfel cererea de masini care pot rula si pe baza de energie electrica, de la nisa la volum.

In plus, pana in anul 2024, fiecare model Opel va exista intr-o versiune electrificata. Opel va oferi oferte extrem de interesante, atat din punct de vedere tehnic, cat si din punct de vedere economic, adaptand electro-mobilitatea si totodata imbunatatind in continuare motoarele cu combustie.

In 2020, nemtii vor lansa versiuni electrice pentru Vivaro si pentru succesorul SUV-ului Mokka X, iar in 2021, fanii producatorului german vor putea comanda variantele electrice ale modelelor Combo, Combo Life si Zafira Life.

Reprezentantii Opel au mai confirmat faptul ca viitoarea generatie Astra va primi o varianta electrificata (cel mai probabil cu sistem plug-in hybrid de propulsie).

Opel a mai precizat faptul ca este deja pe deplin pregatit pentru noul standard Euro 6d-TEMP si ca ofera numai putin de 127 de modele de autoturisme care indeplinesc cerintele care vor intra in vigoare pentru toate masinile noi inregistrate din septembrie 2019.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *