carvertical VIN

Odat.ro lanseaza o sectiune speciala pentru intrebari si raspunsuri

img
Home / Blog auto / Odat.ro lanseaza o sectiune speciala pentru intrebari si raspunsuri
/
/
1352 Views

ODAT.ro a reusit sa se impuna in mediul online de la lansare si pana in momentul prezent printr-o continua strategie de expansiune si perfectionare, punand accent pe bogatia de informatie si mentinerea acesteia mereu actualizate. Pentru a raspunde feedback-ului primit de la vizitatori, am lansat o noua sectiune dedicata intrebarilor si raspunsurilor in care utilizatorii ODAT.ro vor avea ocazia sa li se raspunda la intrebarile cele mai frecvente in modul cel mai succint si usor de inteles.

Scopul noii sectiuni

Nou sectiune de intrebari si raspunsuri DRPCIV a fost creata cu scopul de a sprijini viitorii soferi in intelegerea aprofundata a sectiunilor de cod rutier care sunt cel mai dificil de inteles. In aceasta sectiune, discutam intrebarile capcana din chestionare pe care viitorii soferi le pot intalni la examen si clarificam neclaritatile de orice tip privitoare la chestionarele auto si intrebarile oficiale folosite in examinarea teoretica pentru obtinerea permisului de conducere.

Sectiunea de intrebari si raspunsuri DRPCIV vine ca o completare la informatia si uneltele de studiu sau testare a cunostintelor puse la dispozitie de ODAT.ro si se concentreaza pe sectiunile mai putin clare din manualele de legislatie rutiera precum:

 • Viteza si distanta intre vehicule
 • Trecerile la nivel de cale ferata
 • Semnalele luminoase
 • Semnalele politistului
 • Prioritate de trecere
 • Indicatoare si marcaje
 • Intoarcerea si mersul inapoi
 • Depasirea
 • Circulatia pe autostrada
 • Reguli de conducere preventiva si ecologica
 • Mecanica
 • Masuri de prim ajutor

Intrebari si raspunsuri drpciv, un mod de a fixa cunostintele de legislatie auto

Fiecare dintre aceste sectiuni pot fi accesate separat pentru a descoperi raspunsurile la toate intrebarile, iar dupa consultarea acestora se poate incerca rezolvarea unui chestionar drpciv pus la dispozitie pe site pentru testarea cunostintelor.

Intrebarile din fiecare sectiune in parte au fost alese special pentru a adresa cele mai des intalnite neclaritati si a ajuta cursantii sa isi fixeze in cap informatia in modul cel mai eficient. Inainte de a rezolva chestionare auto online, se recomanda studierea legislatiei rutiere si fixarea cunostintelor consultand noua sectiune de intrebari si raspunsuri DRPCIV pusa la dispozitia utilizatorilor ODAT.ro.

Daca exista intrebari sau nelamuriri din partea cursantilor care nu se regasesc in intrebarile si raspunsurile deja afisate in sectiunea de intrebari si raspunsuri, ni le puteti adresa in comentarii.

Ti se pare utila aceasta sectiune? Comenteaza mai jos!

Aboneaza-te la Newsletter

Nume (necesar)

Email (necesar)

2 Comments

 1. -Care este conform legislatiei in vigoare, conditia de remorcare a unui vehicul privitor la masa tragatorului si masa remorcii ?
  -Un atovehicul destinat transportului de marfa cu MTMA.3500 kg. si MP.1900Kg.poate tracta
  o remorca cu MTMA 2700Kg. si MP.700Kg.? -Dar in cazul cand remorca este goala ?
  -Ce se intelege prin ,,autovehicul destinat special depanarii ” ?Ce conditii trbuie sa indeplineasca?
  Cine ii confera aceasta calitate (RAR,POLITIA, …) ce ii permite sa remorce vehicule a caror MTMA este mai mare decat M.Proprie a autov. tragator ?
  Multumesc.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *