Odat.ro lanseaza un concurs cu premii pentru bloggerii care vor sa aiba un renume in mediul online

img
Home / Blog auto / Odat.ro lanseaza un concurs cu premii pentru bloggerii care vor sa aiba un renume in mediul online

ODAT.ro lanseaza un concurs cu premii dedicat bloggerilor interesati de dezvoltarea atat in mediul online cat si in mediul offline, oferind drept premiu o colectie de carti de specialitate pe domeniul de marketing, relatii publice, comunicare si social media.

Detaliile concursului lansat de ODAT.ro

Provocarea ODAT.ro este una simpla si se adreseaza tuturor bloggerilor, inclusiv celor aflati la inceput de drum. Pentru a putea participa la concurs, un blog trebuie sa indeplineasca doar doua criterii, respectiv sa fie activ si sa aiba minim 10 postari.

Bloggerii interesati de concursul sponsorizat de ODAT.ro nu trebuie decat sa realizeze un articol unic pe blogul propriu care se treaca de limita minima de 350 de cuvinte si care sa trateze intr-un mod cat mai original si personal unul dintre subiectele prezentate pe categoriile site-ului sponsor: www.ODAT.ro

In functie de subiectul ales, fiecare articol trebuie sa cuprinda un link afisat sub forma de URL pentru categoria reprezentativa.

Criterii de jurizare si premii

Articolele vor fi jurizate de catre administratorii ODAT.ro si EBLOGURI.ro. Se vor lua in calcul la jurizare respectarea cerintelor, dar si numarul de distribuiri, aprecieri si comentarii.

Concursul se desfasoara in perioada 19 martie-19 aprilie 2015, incheindu-se la ora 23:59. Castigatorii vor fi anuntati la o saptamana de la incheierea concursului intr-un articol special de pe site-ul EBLOGURI.ro.

Primii trei clasati vor fi premiati cu cate doua carti la alegere din colectia de 24 de carti de marketing, relatii publice, comunicare si social media pusa la dispozitie de catre ODAT.ro, iar urmatorii 18 participanti din campanie isi vor putea alege cate o carte din cele 18 ramase.

Detaliile complete, cerintele, lista cartilor, precum si inscrierea in concurs se face pe aceasta pagina:

http://ebloguri.ro/2015/03/18/campanie-odat-ro/

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *