Noul Nissan Qashqai fata in fata cu noua generatie

img
Home / Stiri si noutati auto / Noul Nissan Qashqai fata in fata cu noua generatie
/
8 Views

Iata ca a aparut in sfarsit pe piata noul Nissan Qashqai de a treia generatie. Acest nou model este insa si mai schimbat fata de ceea am crezut initial. Dar oare ce aduce in plus fata de precedentul model? Nissan nu are dreptul sa greseasca cu noua sa masina Nissan Qashqai. Pioner in segmentul de masini de tip crossover,a pierdut putin cate putin din suprematie si concurenta este una extrem de acerba. Singura pe piata in 2007, trebuie acum sa rivalizeze cu un numar de 27 de adversari.

Foarte multa vreme, cel mai vandut SUV din Europa, in anul 2018 a fost detronat de catre Volskwagen Tiguan. Anul trecut a pierdut 3 locuri din clasamentul general si rivalul sau german are un avans considerabil. Cu vanzarile in cadere libera, a doua generatie prezentata in 2013 nu prea a facut fata pe piata si a treia generatie este deci asteptata cu nerabdare. La exterior, nu prea avem de-a face cu mari schimbari.

Constructorul nipon a preferat sa aleaga un model care ne duce cu gandul la prima generatie. Poate, putin in fata, schimbarile sunt putin mai marcante. Farurile sale noi sunt pe doua randuri, se intalnesc la nivelul calandrului si formeaza un fel de boomerang. Acesta s-a marit si el putin, dar se mai regaseste si detaliul cromat in forma de V care inconjoara partea de jos mai mare si ea. In partea din spate, nu se remarca foarte multe schimbari. A fost, doar la fel ca si partea din fata, « imblanizita » putin. F

arurile sunt deci mult mai afinate. Haionul pare si el mai alungit si mai inalt. Noul Qashqai III ofera mai multe posbilitati in ceea ce priveste personalizarea, cu partea de sus care poate sa fie aleasa in alta nuanta fata de caroserie. Caroserie care este neagra sau gri. In total, sunt posibile 16 combinatii, incluzand cinci variante bicolore.

Dar inca nu se stie ce fel de personalizari vor fi posibile pentru habitaclu. Pentru moment, se stie ca un interior negru sigur va fi prezent. Habitaclul este cu mult mai modern si nu atat de spatios. La interior, este imposibil sa confunzi vechea varianta cu cea noua. Este foarte simplu. Totul se schimba. Ecranul de 9 inchi este plasat sus, afisajul de langa sofer este de 10,8 inchi si prezentarea face un pas mare inainte. Cu siguranta ca Peugeot 3008 sau Hyiundai Tucson sunt mult mai originale.

Dar, Qashqai nu se lasa mai prejos in fata masinilor precum Volskwagen Tiguan. Pe bord are cele mai frumoase detalii si piele Nappa pentru scaune. Deci se pare ca a facut unele progrese in ceea ce priveste calitatea. De altfel, constructorul nipon promite o masina in top. Deci fanii nu au de ce sa fie dezamagiti. Este mai moderna prin prezentare, dar si prin dotari. Are un sistem Wi-Fi integrat, o incarcare fara fir pentru smartphone, are porturi USB-A si USB-C si are o compatibilitate cu Android Auto si Apple CarPlay.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *