Noul A4 vine in Romania pentru a fura clientii de Seria 3 si C Class

img
Home / Stiri si noutati auto / Noul A4 vine in Romania pentru a fura clientii de Seria 3 si C Class
/
335 Views

Noul Audi A4 s-a lansat recent si pe piata din Romania insa clientii pot opta pentru moment doar pentru versiunea Avant. Lista de preturi pentru noul Audi A4 incepe de la 35.091 de euro.

Conform configuratorului oficial, aceasta versiune de baza adaposteste in compartimentul motor un benzinar turbo cu o capacitate cilindrica de 1,5 litri si cu o putere maxima de 150 de cai. Lansat pe piata in urma cu aproximativ patru ani, in toamna anului 2015, actualul Audi A4 a primit de curand un facelift binemeritat. Noua masina a companiei cu sediul la Ingolstadt si-a facut de curand aparitia pe piata auto din Romania incepand cu preturi de la 35.091 de euro. Pentru moment, doar varianta cu cinci portiere (Avant) se poate configura pe site-ul importatorului local, drept urmare, in randurile urmatoare ne vom referi strict la aceasta.

Modelul entry-level gazduieste in compartimentul motor un benzinar turbo cu o capacitate cilindrica de de 1,5 litri, capabil sa livreze puntii fata in jur de 150 de cai prin intermediul unei cutii manuale cu sase rapoarte. Acelasi model Audi A4 Avant este disponibil spre vanzare si intr-o configuratie care beneficiaza de o transmisie S tronic, cu preturi incepand de la 37.411 euro. Pentru 4.760 de euro in plus, modelul 40 TFSI ofera un 2.0 cu 190 CP sub capota.

Daca esti un fan al propulsoarelor diesel, singura optiune oferita in momentul de fata consta intr-o versiune 35 TDI. In acest caz, nota minima de achitat se ridica la 42.371 de euro si include 163 CP pe puntea fata, plus aceeasi cutie S tronic.

Pentru moment, din configuratorul noului A4 Avant de pe site-ul Audi Romania lipsesc atat modelele in sase cilindri, cat si cele cu tractiune integrala. Oferta ar putea fi insa completata in perioada urmatoare.

Audi A4 facelift se mai bucura de inca o premiera, sub forma introducerii pachetului S Line Competition in gama de optionale. Acesta beneficiaza de un spoiler spate de la varianta RS pentru break-ul din oferta, respectiv A4 Avant, iar modelul poate fi comandat si in nuanta Turbo Blue. Echiparea cu S Line Competition vine si cu jante Audi Sport de 19 inch, etriere rosii, suspensie sport, blocuri cu LED si cateva ornamente exterioare finisate in nuanta selenite silver.

In ceea ce priveste interiorul, facelift-ul se poate bucura tot de ornamente si materiale noi prin pachetul S Line Competition, dar si de scaune S sport finisate in nuante iesite din comun, cum ar fi magma red.

Audi A4 Avant este o masina care se remarca prin sportivitate, calitate, digitalizare si variabilitate, iar noul sau limbaj de design se diferentiaza in mod evident de cel al predecesorului. In interiorul cu finisaje de calitate superioara iti poti continua fara intreruperi cotidianul digital, gratie tehnologiilor de ultima ora. Volumul generos al portbagajului va ofera posibilitati generoase si flexibile de transport.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *