Noua masina Mercedes Benz Classe S 2021- ce trebuie sa stii despre ea

img
Home / Stiri si noutati auto / Noua masina Mercedes Benz Classe S 2021- ce trebuie sa stii despre ea
/
14 Views

Mercedes Benz va prezenta in primavara anului acesta noua sa masina Classe, dar a ales sa o prezinte si virtual. Iata deci cateva lucruri despre noul model de masina. A doua generatie de MBUX. Micuta masina Classe a fost prima masina care a introdus acest sistem sofisticat intre oameni si masina. Iar noua Classe S prezinta o evolutie a acestui model.

Prin intermediul a cinci ecrane, cu afisaj OLED si prin simpla apasarea a unui buton, noul ecran 3D al soferului permite pentru prima data o perceptie spatiala cu un veritabil efect 3D, datorita abordarii eye-tracking. O caracteristica la fel de impresionanta este ecranul din partea de sus cu un continut de realitate augmentata. MBUX Interior Assist este cel care anticipa dorintele si intentiile ocupantilor masinii.

Pentru asta, poate interpreta directia capului, miscarile mainilor si limbajul corporal si reactioneaza cu functiile corespondente vehiculului. Un canal stereofonic si mai performant. 30 de boxe sunt incluse in sistemul ambiofonic 4d, cel mai performant si de cea mai inalta calitate Burmester, ceea ce garanteaza o experienta muzicala unica.

Confort asigurat. Confortul pentru scaunele pasagerilor este asigurat si asistat de catre 19 motoare- 8 pentru reglaje, 4 pentru masaj, 5 pentru ventilatie, unul pentru suportul lombar si unul pentru a deplasa monitorul pentru marsalier.In total, sunt propuse 10 programe pentru masaj diferite. Cu un profil aerodinamic care afiseaza un coeficient de 0,22, noua Mercedes Classe S, este una din cele mai aerodinamice masini din lume. Are un cx mai fiabil decat inainte, in ciuda unei suprafete frontale mai impozante si mai importante.

Tehnologia de climatizare. Climatizarea in patru zone cuprinde numai putin de 17 motoare care pot controla temperatura si distribuie aerul in fata si 20 de motoare pentru aerul din spate. Aceste motoare electrice sunt cele care actioneaza obturatoarele de aer. Pentru a merge mana in mana cu aceasta ambianta controlata, regasim si un sistem de iluminare activ cu LED cu o fibra optica la fiecare 1,6 cm. In total sunt 250.

O suspensie perfectionata si mai multe elemente reciclate. Unitatile de comanda de la E-Active Body Control sunt cele care analizeaza situatia de condus si ajusteaza suspensia cu o mie de ori pe secunda. De altfel, peste 98 de kg din compusii sau elementele sale sunt fabricate cu materiale reciclate. Numarul de compusi reciclati ajunge pana la 120, deci dublu fata de modelul precedent. In jur de 40 de kg suplimentari sunt realizati din materiale renuvelabile.

Si mai mult spatiu, si mai multa lumina. Fata de modelul precedent, spatiul conducatorului pentru coate este mai generos si s-a marit cu 38 de mm. Pentru cei din spate s-a marit cu 23 de mm. Rezolutia Digital Light este si ea mai mare cu 2,6 milioane de pixeli.

Si mai multa protectie. Atunci cand un soc lateral este iminent, caroseria vehiculului poate sa fie ridicata cu 8 cm de catre suspensia E- Active Body Control. Se vor dirija fortele de impact inspre structuri mai rezistente in zona inferioara a vehiculului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *