carvertical VIN

Nou pe ODAT.ro – topuri utile si catalogul scolilor de soferi

img
Home / Blog auto / Nou pe ODAT.ro – topuri utile si catalogul scolilor de soferi
/
/
908 Views

Odat.ro, site dedicat pasionatilor de masini cu sau fara permis, a reusit sa se ridice rapid in topul site-urilor de specialitate din mediul online romanesc printr-o combinatie de atentie la detalii, calitatea informatiei si dorinta continua de dezvoltare.

Dedicatia pentru calitatea continutului si atentia la feedback-ul primit de la utilizator a permis evolutia constanta si cresterea exponentiala a acestui site in cel mai scurt timp, iar noul catalog scoli de soferi si sectiunea cu topuri utile sunt doar inca un pas in planul de dezvoltare al celor de la odat.ro.

Catalogul scolilor de soferi pe ODAT.ro

catalog scoli de soferiInitiativa de a realiza un catalog al scolilor de soferi a pornit de la feedback-ul primit de la utilizatorii frustrati de faptul ca foarte multe scoli de soferi nu au site-uri de prezentare sau atunci cand sunt prezente in alte cataloage similare informatia este prea succinta, incompleta sau neactualizata.

Odat.ro isi propune sa faca din catalogul scolilor de soferi un proiect pe termen lung, in permanenta modificat, reactualizat si imbogatit pentru a reflecta situatia in timp real pentru scolile de soferi din diverse judete. Raspunzand la feedback-ul utilizatorilor, catalogul scolilor de soferi a fost conceput pentru a oferi informatie cat mai bogata despre fiecare scoala in parte.

Utilizatorii pot accesa catalogul direct, loc in care vor descoperi alaturi de informatie relevanta legata de modul de desfasurare al cursurilor si importanta alegerii unei scoli de soferi performante si o lista in ordine alfabetica a tuturor judetelor din tara.

Odata selectat judetul de interes, vor fi listate toate scolile de soferi disponibile in baza de date odat.ro, fiecare dintre acestea cu texte de prezentare complete si detalii de contact actualizate.

Topuri utile – o noua sectiune informativa

Pentru ca Odat.ro nu este un site dedicat doar viitorilor soferi, ci si soferilor incepatori si chiar soferilor cu experienta, noua sectiune lansata in paralel cu catalogul scolilor de soferi imbogateste site-ul cu un alt format de articole informative, articolele sub forma de topuri utile. Topurile din aceasta sectiune acopera un numar mare de subiecte insa toate avand in comun acelasi domeniu de interes, cel auto.

Formatul a fost ales pentru aceasta sectiune pe criterii de nivel de captare a atentiei utilizatorilor si lizibilitate, acest tip de articole fiind mai usor de citit intr-un timp cat mai scurt, structura facandu-le extrem de usor de urmarit.

Aboneaza-te la Newsletter

Nume (necesar)

Email (necesar)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *