Modelele de masini actuale destinate sa devina clasice

img
Home / Stiri si noutati auto / Modelele de masini actuale destinate sa devina clasice
/
86 Views

Oare ce face ca un model de masina sa devina un clasic? Intai si intai, modelele de masini clasice sunt cele care rezista probei timpului adica, reusesc sa isi mentina atractia initiala in ciuda trecerii anilor.

Mai apoi, reprezinta o evolutie in lumea vehiculelor. Dar bineinteles, ca exista multi alti factori pe care ii vei descoperi prin intermediul masinilor din acest articol.

Honda Civic Type R. Atunci cand Honda a ales sa isi numeasca vehiculele R, acestea devin repede sinonime cu marginalitate, din cauza faptului ca acestea desemneaza cele mai performante vehicule de la Honda. Deja stim de foarte multa vreme ca fabricantul nipon stie sa construiasca o multime de masini foarte performante. Doar ca ne-a privat de foarte multa vreme de expertiza sa. Exclusivitatea si marginalitatea modelului Type R, ar trebui sa ii asigure statutul de masina clasica.

Mazda MX- 5 RF. RF vine de la retractable fastback. Aceasta caracteristica este o premiera pentru model. Deci poate sa devina repede un model clasic printre cele sport.

Ford Mustang Shelby GT350R. Un model de Ford Mustang fara indoiala cel mai bun care a fost comercializat vreodata. Un jurnalist de la revista Car and Driver scria la un moment dat ca daca o echipa de ingineri de la Porsche ar dezvolta la un moment dat un Mustang acesta ar fi cu siguranta Shelby. Echipata cu jante din fibra de carbon, o caracteristica exceptionala pentru o masina de serie, acest model de Mustang se comporta exceptional pe drum.

Lexus RC F. Un coupe luxos si cu o putere asumata, Lexus RC F este o masina exclusiva, dotata cu un V8 5,0L de 467 de cai, cu o suspensie calibarata cu roti de 19 inchi si cu o caroserie foarte seducatoare.

Chevrolet Camaro ZL1. Oare cunosti multe masini dotate cu un motor de peste 600 de cai capabila sa rivalizeze cu masinile la pret dublu? Aceasta „bestie” pe patru roti este o adevarata masina de curse mai ales datorita franelor sale Brembo si dispozitivelor sale aerodinamice foarte avansate.

Chevrolet Corvette Z06. Masina Corvette este o masina cu adevarat istorica. In versiune coupe sau decapotabila aceasta masina iti va da impresia ca pasiunea pentru condus tine foarte mult de masina pe care o conduci.

Cadillac ATS-V. Gama de masini „V” de la Cadillac este destinata celor care adora masinile pure si dure. Aceasta masina are un sasiu si o motorizare demne de cele mai bune masini sport combinate cu un design agresiv si o eleganta perfecta.

Dodge Challenger SRT Hellcat. Caracterul si puterea motorului HEMI Hellcat sunt fara pereche. In orice caz, silueta sa impune respect. Cu siguranta ca va deveni un clasic.

Audi R8 V10 Plus. Cu peste 600 de cai sub capota sa nu are cum sa nu faca parte din aceasta lista. Exotism, putere si tehnologie sunt aici in perfecta armonie.

BMW M2. Comportament de karting, accelerare brutala si o tinuta de drum de nedepasit… M2 este fara doar si poate cea mai buna masina sport de pana acum de la BMW.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *