carvertical VIN

MG4 Electric- masina de mai putin de 30 000 de euro care te va face sa uiti de Tesla

img
Home / Masini noi 2023 pe piata auto / MG4 Electric- masina de mai putin de 30 000 de euro care te va face sa uiti de Tesla
/
/
486 Views

Grupul MG Motor anunta ca urmeaza o strategie clara pentru designul vehiculelor sale, deoarece fiecare model este dezvoltat pentru a satisface cel mai bine asteptarile consumatorilor, pastrand in acelasi timp caracteristicile cheie ale familiei MG Motor. Tocmai in aceasta optica a fost dezvoltat noul MG4 Electric, o noua compacta electrica care s-ar putea regasi in garajul tau in cateva luni.

MG4 Electric costa mai putin de 30.000 de euro

Noul MG4 Electric este primul model construit din platforma MSP si doreste sa intruchipeze spiritul „ inovator si dinamic ” al productiilor MG. Gasim aici o masina compacta, 100% electrica desigur, care este dotata cu o capota cizelata, faruri LED, linii ascutite, o parte din spate sculptat si un acoperis negru contrastant, ca sa nu mai vorbim de aerodinamica deosebit de elaborata si dimensionata pentru eficienta electrica maxima. Retine ca in spate, luminile sunt formate dintr-un total de 172 de LED-uri.

La bord, exista un cockpit care acorda un loc minunat tehnologiei, si care a fost conceput pentru a maximiza spatiul disponibil cu un tablou de bord si elemente de control fine, folosind materiale de inalta calitate (conform MG) si ajustari ingrijite. Designul plutitor al consolei centrale isi propune sa creeze mai mult spatiu si incorporeaza functii utile precum stocarea smartphone-ului cu incarcare inductiva Qi.

4.287 metri lungime, 1.836 metri latime si 1.504 metri inaltime, noul MG4 Electric are dimensiuni destul de generoase. Integrata in baza, bateria adopta o forma „deosebit de plata”, chiar si de-a dreptul subtire. Masoara astfel doar 110 milimetri inaltime. Poate avea o capacitate de 51 sau 64 kWh in functie de versiunea aleasa. Ceea ce, conform MG si a ciclului de omologare WLTP, ii confera lui MG4 Electric o autonomie cuprinsa intre 350 si 450 de kilometri. Cooldown-ul oficial nu este specificat.

Retine ca MG4 Electric a fost expus pana acum (in portocaliu) intr-o versiune de pre-productie si ca omologul sau camuflat in alb-negru isi finalizeaza in prezent testele de 120.000 de kilometri in toata Europa. Cand va fi lansat pe piata europeana in aceasta toamna, MG4 Electric va fi disponibil in 7 culori: Pebble Black, Dover White, Medal Silver, Andes Grey, Diamond Red, Brighton Blue si Fizzy Orange. Pe partea autonomiei, producatorul promite o baterie capabila sa parcurga pana la 450 km.

Cu cea mai mare baterie, MG4 Electric are un motor de 150 kW sau 204 cai putere. Modelul cu o baterie de 51 kWh primeste un motor de 125 kW, sau 170 de cai putere. In versiunea sa cea mai puternica, masina este capabila sa accelereze de la 0 la 100 km/h in mai putin de opt secunde, conform MG Motor. Producatorul precizeaza ca viteza maxima este setata la 160 km/h.

Un MG4 Electric anuntat la mai putin de 30.000 de euro, si care, evident, ar putea concura cu Tesla la 25 000 de euro pe care cei mai impatimiti (si optimisti) fani ai firmei americane inca il asteapta cu nerabdare. Increzator in succesul noii sale creatii, MG Motor si-a deschis deja rezervari pentru micul sau MG4 Electric.

Primele 500 de pre-rezervari vor primi, de asemenea, peste 500 de euro in beneficii pentru clienti, concretizate printr-un cablu de incarcare casnic (220V – mufa UE) si un card de incarcare universal MG cu un credit de 300 de euro.

Aboneaza-te la Newsletter

Nume (necesar)

Email (necesar)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *