carvertical VIN

Mercedes Benz EQC urmeaza sa fie dezvaluit

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Mercedes Benz EQC urmeaza sa fie dezvaluit
/
/
731 Views

Mercedes Benz urmeaza sa dezvaluie primul crossover electric al companiei, special conceput pentru a fi un vehicul cu emisii 0. Cu 48 de ore inainte de prezentarea oficiala, compania de la Stuttgart a aratat un test cu aceasta noua masina.

Mercedes Benz ECQ are la baza conceptul EQC, prezentat cu aproximativ doi ani in urma si a fost supus unor teste intensive, pe numeroase drumuri din intreaga lume, chiar si off-road, inainte ca versiunea de serie sa fie una definitiva. In ultima vreme Mercedes Benz ECQ a purtat un strat gros de camuflaj in combinatia negru-albastru si a fost doar partial dezvaluit in cadrul testelor, s-a aratat doar partea frontala si partea posterioara a vehiculului. Prezentarea oficiala urmeaza sa aiba loc marti in cadrul unei ceremonii organziate la Stockholm.

Mercedes Benz ECQ trebuia sa fie dotat cu o baterie de 70kwh menita sa ii asigure o autonomie de aproximativ 500 de kilometri insa noua norma de pokuare intrata in vigoare incepand cu data de 1 septembrie anul acesta, WLTP, urmeaza sa modifice aceste cifre. Masina va fi pusa in miscare de doua motoare electrice, unul situat in partea din fata si unul situat in puntea din spate cu un total de 402 CP. In contul viitorului ECQ Mercedes va trece o acceleratie de la 0 la 100km/h in mai putin de cinci secunde. Zvonurile sustin ca aceasta noua masina urmeaza sa apara in showrooom-uri incepand cu anul viitor.

ideoclipul care insoteste anuntul ca Mercedes Benz ECQ urmeaza sa fie lansat pe data e 4 septembrie nu ne ofera foarte multe detalii cu privire la masina, ne arata doar o imagine cu jumatate din partea din fata a masinii alaturi de data in care urmeaza sa fie lansata. Un lucru este cert, nu are un design futurist, are o grila de radiator, chiar daca din punct de vedere tehnic este cam inutila dar se pare ca a fost pastrata pentru persoanele in cautare de un design cat de cat traditional.

Daca designul ramane necunoscut inca doua zile, specificatiile se stiu deja, am mentionat cateva din acestea mai sus.

Mercedes Benz ECQ urmeaza sa fie lansata oficial in 2019 dar compania are un motiv foarte bine intemeiat sa dezvaluie acum aceasta masina – SUV-ul Audi e-tron urmeaza sa fie dezvaluit in curand iar Mercedes isi doreste sa atraga toate privirile asupra sa.

Aboneaza-te la Newsletter

Nume (necesar)

Email (necesar)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *