Lucrurile pe care trebuie sa le stii despre noua Lexus NX 2022

img
Home / Masini noi 2021 pe piata auto / Lucrurile pe care trebuie sa le stii despre noua Lexus NX 2022
/
11 Views

Acum ceva vreme s-a prezentat virtual noua masina Lexus NX 2022. Iata care sunt lucrurile pe care trebuie sa le stii despre ea dupa aceasta prezentare.

Patru versiuni. Lexus NX 2022 va avea patru versiuni. Adica doua versiuni pe benzina, adica 250 si 350 si doua hibride, 350h si 450 h+.

Versiunea 250 va avea un motor de 4 cilindri de 2, 5 litri care ofera 203 cai, adica tot ceea ce este mai traditional. Daca vrei mai multa putere, poti alege varianta 350, care va primi un nou motor, de 4 cilindri turbo de 2, 4 litri, care va oferi 275 de cai.

Apoi, putem trece la lucrurile hibride. Varianta 350 h va servi un motor de 4 cilindri de 2, 5 litri de 239 de cai. Cireasa de pe tort- versiunea hibrida conectabila, verisoara spirituala a masinii Toyota Rav 4 Prime. De data aceasta, vorbim despre un model cu motor de 4 cilindri de 25,5 litri, care va lucra alaturi de un motor electric.

Autonomia. Sa vorbim si despre autonomia celor doua variante. La prezentarea initiala a acestor modele se vorbea despre o autonomie de 58 de km. Dar marca Lexus a precizat insa, ca datele acestea oficiale, nu sunt inca… oficiale. Deci s-ar putea sa se schimbe putin.

25% electric. Adaugarea unei noi game de masini hibride va permite marcii Lexus sa creasca numarul de masini electrice vandute. In prezent este de 25%, dar cu 20 de noi modele care vor aparea pana in anul 2025, se poate ajunge foarte usor la cifra de 50%.

Un NX Canadian. Urmatoarea generatie de masini Lexus va fi asamblata la uzina Toyota din Cambridge. Aici a fost construit si modelul RX care spune mai multe despre calitatea la care ne asteptam si la modelele noi de Lexus.

Manere eelctronice. Un lucru subtil in ceea ce priveste inovatiile, dar deschiderea portilor la Lexus ofera o senzatie complet diferita. La contactul cu mana, portiera se deschide automat. La fel ca si la interior unde simpla atingere a manerelor are acelasi efect.

Stilul. Nu ne asteptam la multe in ceea ce priveste stilul, dar acest lucru inca mai ramane o chestiune de gust. Grila de la masina Lexus NX 2022 ocupa foarte mult loc. Dar, in partea din spate, avem de-a face cu o prezentare mai stilizata si mai minimalista. Vei putea vedea anumite diferente intre versiuni, mai ales fata de cele in genul F Sport.

Siguranta. Daca siguranta este foarte importanta pentru tine, cu siguranta ca vei fi satisfacut. Noul Lexus NX are din nou sistemul LSS+ 3.0 care adauga mai multe functionalitati. Nu vei mai fi orbit datorita lui de soferii masinilor care vin din sens invers, dar aceste faruri vor fi mai puternice in anumite regiuni.

Sistemul Safe Exit Assist te avertizeaza daca un ciclist sau o persoana este in apropiere sau in imprejurimi pentru a se evita impactul. O olginda retrovizoare digitala este oferita si ea optional.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *