carvertical VIN
Home / Imagini cu muscle cars

Imagini cu muscle cars

Putini pasionati de masini cu adevarat dedicati si indragostiti de arta pe patru roti pot ramane neimpresionati la vederea unor imagini si poze cu muscle cars. Acesti monstrii ai soselelor americane sunt o raritate pe soselele din Europa, insa usor de recunoscut de catre orice iubitor de masini prin taietura distincta a caroseriei, expresia si personalitatea ce exprima masculinitate in forma sa cea mai pura. Muscle Car-urile nu sunt pentru cei slabi de inima si nici pentru iubitorii de lux, ele sunt caii de metal ai “cowboy-ului” modern, iar la volanul acestora se redefineste conceptul de libertate.

Cand vezi o astfel de masina iti vine imediat in minte Route 66, te gandesti la canioane, autostrazi pustii si benzinarii cu restaurante scoase parca direct din show-urile anilor ’60, o vreme in care libertatea insemna un plin de benzina si Buick-ul, Dodge-ul, sau Chevrollete-ul detinut. Astfel de masini nu se mai fabrica si nici nu mai pot fi fabricate, cel putin nu in serie. Aceste masini sunt produsul unor vremuri apuse care raman la fel de actuale ca in momentul in care au iesit din fabrici pentru ca exista adevaratii iubitori de viteza care stiu sa aprecieze o masina nu pentru cat este de frumoasa, ci pentru cat este de puternica.

Pe ecranul desktop-ului, o colectie de imagini si poze cu muscle cars iti aminteste ca spiritul ti-e liber chiar daca esti prins in spatele biroului. Iti poti pune castile direct pe un playlist de clasic rock si esti deja acolo, pe autostrada, in mijlocul noptii, cu farurile aprinse si motorul accelerand puternic in ritmul muzicii. Acolo unde stresul si monotonia nu te pot ajunge.

Imagini si poze cu muscle cars

Mai multe imagini si poze cu mucle cars se pot gasi si pe www.desktopnexus.com/tag/muscle-car

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

It is main inner container footer text